Ezek az emberek mindig kiállnak majd melletted - mutatjuk a csillagjegyüket!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ezek az emberek mindig kiállnak majd melletted - mutatjuk a csillagjegyüket!

Nem mindenkivel találjuk egykönnyen a közös nevezőt, és ebben bizony a horoszkópunk is közrejátszik. Természetesen messze nem ez az egyetlen tényező, amit figyelembe kell venned a barátnőid megválogatása során, de abban biztos lehetsz, hogy az alábbi csillagjegyek mindig kiállnak majd melletted.

Oroszlán Kép forrása: pbteen.com

Az oroszlánok nyitottak, barátságosak és kedvesek, ám igazán csak azokat engedik közel magukhoz, akiket tényleg szeretnek.

Nagyon nagy az igazságérzetük, ezért akkor is kiállnak melletted, ha nem vagytok szorosabb kapcsolatban.

Ha mégis, akkor egész biztos lehetsz benne, hogy sosem fogsz csalódni az Oroszlánban. Magabiztos fellépése, határozottsága és önbizalma lehengerlően hat másokra, és mindig ráhibázik, milyen hangnemre van szüksége a cél elérése érdekében.

Akkor is számíthatsz rá, ha keményen oda kell mondani valakinek, de akkor is, ha érzelmesen puhítgatni kell az illetőt.

A skorpió az egyik legrettegettebb jegy, és való igaz, ő a szélsőségek embere.

Egyértelműen jó, ha megtalálod vele a közös nevezőt, ha pedig a barátaid között tudhatod, akkor aligha van miért aggódnod.

Ő az, aki tényleg semmitől sem riad vissza, bárkivel szembeszáll, és bármilyen drasztikus eszközökhöz képes hozzányúlni a cél érdekében.

Persze nem mindenáron veszi elő rögtön a legrosszabb énjét, de ha a szeretteit sérelem éri, akkor nem ismer se istent, se embert.

A skorpiók közül kerülnek ki a leghűségesebb barátok, úgyhogy, ha téged is ő támogat, nincs miért aggódnod.