Ezek az emberek mindig kiállnak majd melletted - mutatjuk a csillagjegyüket!

Írta: ,

Nem mindenkivel találjuk egykönnyen a közös nevezőt, és ebben bizony a horoszkópunk is közrejátszik. Természetesen messze nem ez az egyetlen tényező, amit figyelembe kell venned a barátnőid megválogatása során, de abban biztos lehetsz, hogy az alábbi csillagjegyek mindig kiállnak majd melletted.

Oroszlán Kép forrása: pbteen.com

1/6 Oroszlán

Az oroszlánok nyitottak, barátságosak és kedvesek, ám igazán csak azokat engedik közel magukhoz, akiket tényleg szeretnek.

Nagyon nagy az igazságérzetük, ezért akkor is kiállnak melletted, ha nem vagytok szorosabb kapcsolatban.

Ha mégis, akkor egész biztos lehetsz benne, hogy sosem fogsz csalódni az Oroszlánban. Magabiztos fellépése, határozottsága és önbizalma lehengerlően hat másokra, és mindig ráhibázik, milyen hangnemre van szüksége a cél elérése érdekében.

Akkor is számíthatsz rá, ha keményen oda kell mondani valakinek, de akkor is, ha érzelmesen puhítgatni kell az illetőt.

2/6 Skorpió

A skorpió az egyik legrettegettebb jegy, és való igaz, ő a szélsőségek embere.

Egyértelműen jó, ha megtalálod vele a közös nevezőt, ha pedig a barátaid között tudhatod, akkor aligha van miért aggódnod.

Ő az, aki tényleg semmitől sem riad vissza, bárkivel szembeszáll, és bármilyen drasztikus eszközökhöz képes hozzányúlni a cél érdekében.

Persze nem mindenáron veszi elő rögtön a legrosszabb énjét, de ha a szeretteit sérelem éri, akkor nem ismer se istent, se embert.

A skorpiók közül kerülnek ki a leghűségesebb barátok, úgyhogy, ha téged is ő támogat, nincs miért aggódnod.

Bak Kép forrása: richesforrags.tumblr.com

3/6 Bak

A bakok maximalisták és végtelenül határozottak, ami nem csupán a karrierjükre koncentrálódik.

Ők azok, akik felnőtt korukban már messze nem elkerülik, hanem elébe mennek a problémának, függetlenül attól, hogy az kizárólag rájuk vonatkozik, vagy szeretteiket érinti.

Magabiztosak, erősek, könnyen hoznak döntéseket: egyáltalán nem félnek kimondani, nyíltan vállalni a véleményüket.

Sőt, sok esetben inkább arra kell figyelniük, ne legyenek túlságosan drasztikusak és nyersek – ha a helyzet megkívánja, egyáltalán nem félnek elővenni rideg stílusukat.

Bika Kép forrása: i.pinimg.com

4/6 Bika

Bár a bikákban lakozik egy jó adagnyi szeszély, ha barátságról, családról van szó, a végletekig elmennek.

Mindenben lehet számítani rájuk, de mivel nagyon önfejűek, csak akkor érdemes hozzájuk fordulni, ha tényleg átengeded nekik az irányítás és döntés lehetőségét.

Ebben az esetben teljesen biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen elsimítják a problémát, függetlenül attól, hogy ehhez kapcsolataikat kell felhasználniuk, vagy nyíltan ki kell állniuk melletted.

A bikákra rábízhatod a titkaidat, sziklaszilárdan őrzik, és szívesen segítenek, amint lehetőségük nyílik rá.

Rák Kép forrása: lingered-upon.com

5/6 Rák

A rákok nagyon emocionálisak, fejlett érzelmi intelligenciával rendelkeznek, ennek köszönhetően a barátaik, családtagjaik mindig számíthatnak rájuk. Ugyan általában higgadtan, nyugodtan oldják meg a nézeteltéréseiket, őket is elragadja a hév, ha a szeretteikről van szó.

Mivel kiválóan átlátják a helyzetet, elsősorban a háttérből segédkeznek, jó tanácsokat adnak, és biztos pontként támogatnak.

Nem igazán olyanok, akik nyíltan nekiállnak ordibálni, de erre általában nem is igazán van szükség: ők arra bátorítanak, hogy ésszel és lélekkel oldd meg a gondjaidat.

Szűz Kép forrása: consumosentido.com

6/6 Szűz

A szűz végtelenül precíz, aprólékos és maximalista ember, ráadásul nem csak saját életéből próbálja kihozni a legtöbbet. Önzetlenül segít másoknak is, igaz, ezért a jó szót, az elismerést elvárja. Azonban, ha barátodnak tudhatsz egy szűz jegyű embert, akkor biztos lehetsz benne, hogy ő mindent meg fog tenni érted.

Képes helyetted gürizni, akár házimunkáról, akár dolgozatírásról van szó, és akkor lep meg kedves apróságokkal, amikor a legnagyobb szükséged van rá – pedig nem is számítasz segítségre.

Bár visszafogottnak tűnhet, őszintén hisz saját véleményében, és egyáltalán nem fél hangot adni gondolatainak. Támaszkodhatsz rá!