Hogyan befolyásolja életünket a Mars 2019-ben?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Cikksorozatunkban sorra vesszük, a különféle bolygók milyen hatást gyakorolnak életünkre globálisan, és egyénileg egyaránt. Harmadik cikkünkben a Naprendszer következő bolygója, egyik „szomszédunk”, a Mars kerül sorra.

A férfias erő bolygója

Elsőre talán nem túl szimpatikus a Mars bolygó megítélése, ami annak köszönhető, hogy több ezer éve a háborút és a különféle agresszív törtetéseket, kezdeményezéseket jelképezi. Ezt azonban nem kell minden esetben a szó szoros értelmében elemezni, tehát nem jelenti azt, hogy egy olyan ember, akinek a születési térképében sokszor feltűnik a Mars bolygó, kizárólag agresszív és elviselhetetlen lehet – de a férfias vonásokat aligha tagadhatja le. Ugyanakkor nem lehet figyelmen kívül hagyni a Mars hatásait, ami minden esetben kitartással, energiával vértezi fel az embereket.

Ösztönszinten hat ránk: általában ott képes befolyásolni minket, ahol a leginkább szeretnénk elnyomni, vagy éppen a hagyományok, hitrendszerek miatt háttérbe szorítani az érzéseinket, gondolatainkat. Így a szexuális energiákat, a hataloméhséget, a versenyszellemet, ambíciókat és a különféle törekvéseket irányítja.

Hogyan befolyásolja életünket a Mars 2019-ben?

Kikre gyakorol nagy hatást?

A Mars az igazán erős és kitartó jegyeknek biztosít extra energiát: uralkodik a Skorpiók és a Kosok jegyében, továbbá emelt helyzet jutott neki a szintén elszántságukról híres Bakok életében. Legkevésbé a monotonitást, kényelmet és biztonságot kedvelő jegyekre, a Bikákra és a Mérlegekre hat.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!