19 maja zodiákus létezik: tudd meg, te melyik jelhez tartozol és mik a rád jellemző tulajdonságok

Kovács Andrea
Írta: ,
19 maja zodiákus létezik: tudd meg, te melyik jelhez tartozol és mik a rád jellemző tulajdonságok

Kép forrása: frenta/depositphotos.com

A maja Haab Naptár egy évben 19 asztrológiai jegyet különböztet meg, melyek jelentése és szimbolizmusa a maja kultúrából, időjárásból és csillagokból táplálkozik. Nézd meg, Te melyik jelhez tartozol és melyek a rád jellemző tulajdonságok.

KEH Március 3. - március 22.

Jelentése: Piros vihar, fák, szarvas, kelet

Ha a Keh jele alatt születtél, affinitásod van a természet egyensúlyba hozásához. A te színed a vörös, a tűz és az energia jele.

Hatalmas erő birtokában vagy, természeted is hasonlóan tüzes. A meditáció segít fejleszteni természet adott erődet. Bátor és nagyon merész vagy, mint a szarvas. Akkor is megpróbálsz valamit, ha képességedet meghaladja. Nem bánsz semmit, amit a múltban tettél.

YAX Január 22. - február 10

Jelentése: Zöld vihar, Vénusz, két virág, dél

Szelíd és szeretetteljes személy vagy, nagy békefenntartó képességgel, aki szereti ha körülötte harmónia van. Ez egy nagy ajándék, mert sok jót tudsz tenni a világnak.

Felvilágosult személy vagy, intelligens és nagyon világos elmével rendelkezel. A mindennapi élet problémái nem zavarnak annyira, mint általában másokat. Gyakorlatias vagy, úgy véled ésszel mindent meg lehet oldani.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!