Lifttel álmodtál? Ezt jelenti az életedre nézve

Szirák Viki
Írta: ,
Lifttel álmodtál? Ezt jelenti az életedre nézve

Kép forrása: bodnarphoto

Az álmaink erőteljes jelentéssel bírnak, és ha képes vagy megfejteni a közvetített üzenetet, rengeteg izgalmas információra tehetsz szert. Ezeket pedig előnyödre is fordíthatod! De vajon mire utal az, ha lifttel álmodtál? Meglepően sok részletet fed fel ez a motívum!

Általánosságban az, hogy a lift merre halad, az életedben fellépő hullámvölgyeket és azok végét jelenti.

Ha álmodban felfelé utaztál vele, az azt jelenti, hogy hamarosan sikerülhet irányító szerepet betöltened, és anyagilag is jobb helyzetbe kerülsz.

Ki tudja, talán egy új munkahely, esetleg pozíció vár rád? Érdemes nyitottnak lenned a lehetőségekkel szemben!

Ha viszont lefelé haladtál a lifttel, az azt jelenti, hogy most nem éppen a legjobb szakaszban jársz. Valamilyen problémával küzdesz, ami visszarántott a valóságba.

Ebben az esetben ne félj segítséget kérni és megnyílni mások előtt, mert biztos, hogy komoly hatással van mindez rád!

Az is sokat számít, hogy ez a lift hol helyezkedik el. Például amennyiben egy bevásárlóközpontban, plázában, úgy az a költekezéseidre utalhat.

Lehet, hogy mostanában túllőttél a célon, és többet vásároltál, mint amennyit a pénztárcád megengedne?

Ha viszont egy irodában található a lift, úgy valószínűleg a karriereddel kapcsolatos az üzenet, ha pedig egy társasházban, hotelben utaztál vele álmodban, akkor a családi életeddel kapcsolatban kellene pár dologra jobban odafigyelned.

Nem kizárt, hogy mostanában nem foglalkoztál velük eleget, vagy bizonyos problémákat megpróbáltál elnyomni magadban. Az álom azt üzeni, hogy ideje odafigyelned rájuk, és végre megoldást találni a gondjaidra, mert azok nem fognak maguktól eltűnni.