Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? 4 tipikus hiba, amit te is elkövetsz a párkapcsolatodban

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Ikrek, mérleg, vagy éppen vízöntő a horoszkópod? Akkor te is a levegő jegyű emberek közé tartozol! Számos pozitív tulajdonságod akad, amik miatt mások kifejezetten szerethetőnek tartanak, azonban akadnak olyan árnyoldalai is a személyiségednek, amikkel elriasztod a potenciális jelölteket. De vajon a párkapcsolatodra milyen hatást gyakorol az, hogy levegő jegyű vagy?

Nagyon könnyed, barátságos személyiséged van, nyitottan állsz az élet nagy kérdéseihez éppúgy, mint az emberekhez.

A legtöbbször különösen tájékozott vagy, hiszen mindig minden érdekel, folyton arra törekszel, hogy megismerd a körülötted élőket, és a környezetedben játszódó eseményeket is szereted felderíteni.

De nem csak ezek miatt figyelnek fel rád mások!

Mivel pontosan olyan képlékeny a hangulatod és a személyiséged, mint a levegő, a többség számára te vagy az elérhetetlen és a megfoghatatlan nő – ennek sokan képtelenek ellenállni!

Amik viszont megnehezítik a párkapcsolati életedet… Kép forrása: unsplash

Nagyon erős a szabadság iránti vágyad: Alapvetően nem túl nehéz veled együtt élni, de azt meg kell említeni, hogy meglehetősen erős a szabadság iránti vágyad.

Ez a levegő jegyűek közül a mérlegnél érezhető a legkevésbé, az ikrek az átmenet, a vízöntő pedig az, aki végképp nehezen horgonyoz le valaki mellett.

Bár horoszkópodtól függetlenül vágysz egy stabil, boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatra, sokszor még felnőttként sem igazán tudod eldönteni, hogy a szingli élet, vagy éppen a család fontosabb-e számodra.