A lelked a zodiákusod alapján - A szimbólumok segítenek megismerni az igazi énedet

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A szimbólumok ősidők óta kísérnek minket, és bár gyakran ugyanazt látjuk bennük, mégismindannyiunk számára kicsit mást jelentenek. A testreszabott szigmák szavak nélkül mondják el azt, amire gondolunk, vagy amit érzünk… De vajon a horoszkópunkat milyen szimbólumok testesítik meg igazán? Milyennek látnánk a lelkünket, ha csak egy jel, vagy egy kép alapján tudnánk körülírni?

Ha kideríted a saját szimbólumodat, akkor az segíthet megismerni, milyen is van igazán mélyen.

Így néz ki a lelked a horoszkópod alapján: mint egy égő máglya

Lángoló, tüzes személyiségedhez aligha passzolna jobban más szimbólum, mint egy égő máglya.

Ez a jelkép szó szerint is rávilágít arra, milyen vagy valójában: törtető, ambiciózus, nagyratörő, ellenállhatatlan, sokszor mégis megközelíthetetlen.

Egyszerre tudsz adni a környezetednek, ahogy a máglya is teszi – meleget, fényt – azonban ártani is tudsz, ha elhatalmasodik rajtad a negatív éned: ekkor mindent felégetsz magad körül, és nem kímélsz senkit.

Így néz ki a lelked a horoszkópod alapján: mint egy sziklás hegycsúcs

Sziklaszilárd elképzeléseid vannak a világról, és úgy általában mindenről, ezért téged jól képvisel egy sziklás hegycsúcs.

Sokak számára megközelíthetetlen és elérhetetlen vagy, ami részben konzervatív hozzáállásodból, részben pedig makacsságodból, konok hozzáállásodból fakad.

Szeretteid számára ugyanakkor mindig biztos, kemény és állhatatos hátteret tudsz biztosítani – akárcsak egy sziklás hegycsúcs.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!