Derítsd ki, neked mi a lélekállatod!

Írta: ,

Te hallottál már a lélekállat kifejezésről? Bizonyos (spirituális) nézetek szerint minden embernek létezik egy "állati párja", amellyel erős lelki kapcsolatban áll. Ez az élőlény figyel téged és afféle tükröt mutat feléd; amilyen tulajdonságokkal vagy készségekkel rendelkezik, azokat kell neked is elsajátítanod életed során. De hogyan derítheted ki, neked mi a lélekállatod? Ezzel az útmutatóval sokkal közelebb kerülhetsz a válaszhoz!

A keresés első lépései Kép forrása: playbuzz.com

1/6 A keresés első lépései

Számos módja van annak, hogy rátalálj a lélekállatodra, egy dolgot azonban mindenképpen meg kell jegyezned: valójában nem te választod ki, melyik élőlény áll hozzád legközelebb. Épp ellenkezőleg, ő választ ki téged.

Az esetek többségében a lélekállat akkor tűnik fel az életedben, amikor kilépsz a tudatos gondolkodásból – tehát például meditáció során is láthatod, de sokszor alvás közben, az álmaidban jelenik meg.

Persze egy valódi, személyes találkozásból is megállapíthatod, mi a lélekállatod. Ez az élőlény ugyanis különösen kezd el viselkedni a közeledben, de az is előfordulhat, hogy rövid idő alatt többször is összetalálkozol vele – amikor még csak nem is számítasz rá.

Lélekállat az álmokon keresztül Kép forrása: redbubble.com

2/6 Lélekállat az álmokon keresztül

Az álmaid segítségével sokkal közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy kiderítsd, valójában mi is a te lélekállatod. Mostantól próbálj meg nagy figyelmet fektetni arra, hogy az álmaidban milyen állatok jelennek meg, és milyen üzenetet hordoznak magukkal.

Az esetek többségében ugyanis az alábbiakat szimbolizálják:

  • Olyan érzéseket, amelyeket még nem tudtál igazán feldolgozni vagy megérteni.
  • A személyiségednek vagy érzelmeidnek azon összetevőit, amiket nehezen tudsz irányítani.
  • Egy esemény vagy személy hatalmát, esetleg befolyását az életedben.
  • Intuitív, lelki tanácsadást.

3/6 Sorozatos találkozások

Persze az álmokon kívül is számos módja van annak, hogy megtaláld a hozzád közel álló élőlényt. Figyelj arra, hogy bizonyos állatokkal milyen gyakran találkozol – nem feltétlenül személyesen, a lélekállatod ugyanis akár tárgy vagy fénykép formájában is sorozatosan felbukkanhat az életedben.

Érdemes olvasgatnod különböző élőlényekről, hiszen a "párod" rögtön fel fogja kelteni az érdeklődésed; garantáltan érezni fogod, ha kötelék húzódik közöttetek. De vannak, akik szerint az is hatásos lehet, ha hívni próbálod a lélekállatot – ilyenkor valamilyen módon feltűnik az életedben; a lényeg, hogy képes legyél felismerni őt.

4/6 Miután végre megtaláltad

Persze a spirituális utazás nem ér véget azután, hogy megtaláltad a lélekállatodat. Ilyenkor érdemes megismerned az élőlény jellemzőit és tulajdonságait, hiszen életed során ezeket kell elsajátítanod neked is.

Ebben pedig néhány kérdés is a segítségedre lehet; ne gondolkodj sokáig, csak válaszolj rögtön az alábbiakra:

  • Milyen közös vonásokat fedeztél fel saját magad, és a lélekállatod között?
  • Hogyan kapcsolódik a lélekállatod (és a jelentés, amit magával hordoz) a korábbi élettapasztalataidhoz?
  • Ha a lélekállatod beszélni tudna, szerinted mit mondana?
  • Milyen érzések uralkodnak el rajtad, amikor találkozol a lélekállatoddal?
A leggyakoribb lélekállatok Kép forrása: 500px.com

5/6 A leggyakoribb lélekállatok

Noha rengeteg lélekállat létezik, akad néhány olyan, amely sokkal gyakrabban kapja meg ezt a különleges jelzőt. Íme az 5 leggyakoribb lélekállat:

1. A róka: Ez az állat igyekszik segíteni neked abban, hogy megerősítsd a mentális készségeidet, és a kritikus gondolkodásod. Ha a róka megjelenik az életedben, fordíts nagyobb figyelmet a környezetedben lévő emberek motivációira, mert lehet, hogy egyesek nem teljesen őszinték veled.

2. A sólyom: Ha a sólyom a lélekállatod, fontos, hogy nagy figyelmet fektess a megérzéseidre, és figyelj a karmádra is. Ez az élőlény ugyanis azt próbálja sugallni neked, hogy az élet valójában sokkal többől áll, mint amit látsz magad körül.

A leggyakoribb lélekállatok Kép forrása: suburbanmen.com

6/6 A leggyakoribb lélekállatok

3. A medve: Ez az állat azt szimbolizálja, hogy ideje lenne erősebben hinned az elképzeléseidben, és megtalálni a saját igazságodat. Ne hagyd magad elnyomni, hiszen te magad is vezető vagy!

4. A bagoly: A bagoly tökéletesen lát a sötétben – ezzel a képességével próbál neked segíteni abban, hogy átláss mások hazugságain, és senki se tudjon félrevezetni.

5. A farkas: Fordíts nagyobb figyelmet a megérzéseidre, és higgy bennük. Ha a farkas megjelenik az álmaidban, az azt jelenti, hogy a dolgaid talán nem éppen a legjobb irányba haladnak, és ideje változtatnod rajtuk.