Ez a legvonzóbb tulajdonságod eláruljuk, mivel hódítod meg Őt

Kovács Andrea
Írta: ,

Jól tudjuk, hogy a különböző csillagjegyű emberek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, de vajon mely vonásokkal tudod meghódítani a másik nemet? Mi az, amire akár már az első randin felfigyelhet a kiszemelted? Vajon a kedvességeddel veszed le a lábáról vagy inkább az intelligens személyiségedre fog bukni? Cikkünkben összegyűjtettük azokat a jellemzőket, amelyekkel hamar rabul ejtheted a pasit!

Kos – Szenvedély

A Kosok talán legismertebb tulajdonsága a szenvedélyesség és a lobbanékonyság. Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor független és impulzív egyéniség vagy.

Imádod a változatosságot, szeretsz utazni és folyton új kihívásokra vágysz. Örökmozgó személyiséged ámulatba ejti a többi embert és igazán vonzóvá tesz téged.

A férfiak könnyen beléd tudnak szeretni, ritkán kell küzdened a figyelmükért. Képes vagy magával ragadni a másikat és könnyen átragaszthatod rá vidámságodat.

Nyilas – Kedvesség

Nyilas csillagjegyűként Te vagy a kedvesség mintaképe. Aki egy igazán melegszívű és önzetlen párra vágyik, annak érdemes veled megismerkednie.

Szerelmes és romantikus lélek vagy, mindig szeretettel közelítesz a másik felé. Vannak, akik ezt félreértik, de velük nem szabad foglalkozni.

Hűséges és ragaszkodó típus vagy, ezért jól jár veled, aki téged választ társként. Közvetlenséggel és őszinteséggel hamar megnyered az embereket.

Barátaid igazán szeretnek veled lenni, hiszen minden egyes perc felüdülés, amit veled tölthetnek.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba