Mi a legvonzóbb tulajdonságod: csillagjegyed elárulja, mivel hódítod meg Őt

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Jól tudjuk, hogy a különböző csillagjegyű emberek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, de vajon mely vonásokkal tudod meghódítani a másik nemet? Mi az, amire akár már az első randin felfigyelhet a kiszemelted? Vajon a kedvességeddel veszed le a lábáról vagy inkább az intelligens személyiségedre fog bukni? Cikkünkben összegyűjtettük azokat a jellemzőket, amelyekkel hamar rabul ejtheted a pasit!

Mérleg – Érzékenység

A Mérleg az egyik legérzelmesebb és legsérülékenyebb csillagjegy. Ha Te is ekkor születtél, akkor őszinte személyiségeddel és mély érzelmeiddel tudod megfogni a kiszemeltedet.

A flört nem a te asztalod, inkább komolyabb kapcsolatra vágysz, egy olyanra, ahol pároddal valóban kiegészíthetitek és támogathatjátok egymást. Rendkívül jók a megérzéseid, soha nem lehet téged becsapni.

Remek társaság és jó hallgató vagy, neked bárki kiöntheti a szívét, titkait biztosan nem adod tovább. Viszonylag nehezen tudsz az érzelmeiden uralkodni, ami a szíveden, az a szádon. Ez nem feltétlenül jó tulajdonság, de azért jobb, ha óvatos vagy, nehogy megbánts másokat.

Rák – Spontaneitás

Rák csillagjegyűként az az ember vagy, aki nem görcsöl túl sokat egy dolgon, sokkal inkább spontaneitás jellemez. Bár sokan emiatt kiszámíthatatlannak tartanak, remek ötleteiddel bárkit képes vagy elvarázsolni.

Nem szereted a szürke hétköznapokat, inkább a szélsőségek híve vagy. Ha azt mondja neked az egyik barátod, tarts vele egy egzotikus országba, azonnal belelkesülsz, nem gondolkodsz, azonnal elkezdesz pakolni.

Te aztán tudod, hogyan kell élni! Pontosan ez a tulajdonságod varázsolja el a kiszemeltedet is.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!