Ez a legvonzóbb tulajdonságod: csillagjegyed elárulja, mivel hódítod meg

Kovács Andrea
Írta: ,

Jól tudjuk, hogy a különböző csillagjegyű emberek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, de vajon mely vonásokkal tudod meghódítani a másik nemet? Mi az, amire akár már az első randin felfigyelhet a kiszemelted? Vajon a kedvességeddel veszed le a lábáról vagy inkább az intelligens személyiségedre fog bukni? Cikkünkben összegyűjtettük azokat a jellemzőket, amelyekkel hamar rabul ejtheted a pasit!

Skorpió – Rejtélyesség

Ha Skorpió a csillagjegyed, rád valóban elmondható, hogy titokzatos vagy. Nehéz Téged kiismerni, gyakran még azoknak is képes vagy meglepetést okozni, akiket régóta ismersz.

Ez a titokzatosság azonban sokaknak a figyelmét felkelti, kihívásnak tekintik, hogy jobban megismerjenek téged. Jobban teszik azonban, ha óvatosak, veled ugyanis könnyen megégethetik magukat.

Párkapcsolatodban képes vagy megélni a szélsőséges magasságokat és mélypontokat is. Jobb lenne neked és a partnered számára is, ha inkább kiegyensúlyozott életre, harmóniára törekednél.

Vízöntő – Csípősség

Ha Vízöntő vagy, akkor gyakran szarkasztikus és csípős vagy, ám vannak olyanok, akiknek pont ez tetszik meg benned. Éles eszű vagy, nem jó annak, akivel vitába keveredsz, hiszen rendre te győzedelmeskedsz a szellemi párbajban.

Mindig önmagadat adod és őszinte vagy, ezzel képes vagy hamar meghódítani kiszemeltedet. Olyan szemszögből vagy képes látni a világot, mint nagyon kevesek, megérzéseid pedig rendre igaznak bizonyulnak.

Humorodat és vicceidet nem mindenki értékeli, akivel azonban egy hullámhosszon vagy, tud nevetni a poénjaidon. Kell idő, míg a párod teljesen kiismer, ezért főleg a kapcsolat elején nem árt, ha türelmesek vagytok egymással.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!