Ez a legvonzóbb tulajdonságod, a csillagjegyed alapján

Schuster Borka
Írta: ,
Ez a legvonzóbb tulajdonságod, a csillagjegyed alapján

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, az asztrológusok szerint pedig csillagjegyeink meghatározza a legfőbb vonásainkat. Bár természetesen minden ember más és más, és nincs két egyforma egyéniség, az is igaz, hogy csillagjegyük alapján a legtöbben magukra szoktak ismerni, ami az általános jellemzőket illeti. Te hogy érzed? Valóban ezek a legpozitívabb tulajdonságaid, vagy a te esetedben tévednek a csillagjósok?

Bika

Szívós, erős és kitartó vagy, noha nem szeretsz fejjel a falnak rohanni, inkább a lassú, megfontolt munkában hiszel.

Nem hajszolod a gyors sikert, mert tudod, hogy az eredményekért dolgozni kell, és te erre hajlandó is vagy.

Az akadályok, nehézségek soha nem tántorítanak el a célodtól, hiszen természetesnek veszed, hogy nem adják ingyen a jó dolgokat, és egy percig sem fordul meg a fejedben, hogy becsületes munkával ezeket a nehézségeket ne lehetne legyőzni.

Ikrek

Igazi társasági ember vagy, aki azonnal ráérez, kihez hogyan kell szólni, és az egyéniségek teljes arzenálját képes felvonultatni anélkül, hogy meg kellene játszania magát – egyszerűen csak tényleg ennyire összetett személyiség vagy.

Mivel ösztönösen ráérzel, hogy kinek melyik arcodat kell mutatnod, ezért remekül kijössz az emberekkel, és könnyen fogadnak mások a bizalmukba, keresik majd a társaságodat.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba