Most megtudhatod, mi a legvonzóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Schuster Borka
Írta: ,
Most megtudhatod, mi a legvonzóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Az önfeledt nevetésed, esetleg a magabiztos fellépésed, vagy éppen a csípőd formás vonala? Az első benyomás sokat nyom a latba, és bár az igaz szerelem születése már mindkettőtök összetett és egész személyiségén múlik, csillagjegyed árulkodhat róla, miért akad meg rajtad először a férfi szeme.

Mérleg

A Mérleg egy különösen izgalmas jegy, azonban az asztrológia szerint nem csak bájos, bár meglehetősen szeszélyes természetével hódít, hanem azzal is, hogy a legszebb emberek ez alól a csillagjegy alól kerülnek ki.

Éppen ezért a Mérlegek elsődleges vonzerejét a szépségük jelenti, ez az, ami legelőször megragadja valaki figyelmét.

Természetesen gyorsan kiderül, hogy egy Mérleg sokkal több egy egyszerű babaarcnál, de az első benyomáskor vonzó alakjuk, jellemzően ragyogó, gyönyörű szemeik, esetleg az erős, dús hajkoronájuk az, ami felkeltheti a másik nem érdeklődését irántuk.

Rák

A Rákok igazi csendes szépségek, akikről első pillantásra talán meg sem mondaná az ember, mennyi energia és kitartás lapul bennük, és milyen keményen képesek dolgozni.

A Rákok esetében sokszor tartásuk, visszafogott mosolyuk, szerény szépségük az, ami felkelti valaki érdeklődését, ami miatt megragad rajtuk mások szeme.

Az persze csak később derül ki, hogy a szerénység és a bájosság mögött igazi vasakarat lapul, mégis az elegancia és a visszafogott tündöklés az, ami egy Rákot már az első pillanatban vonzóvá tehet mások szemében.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?