A legvonzóbb tulajdonságod, a csillagjegyed alapján

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A legvonzóbb tulajdonságod, a csillagjegyed alapján

Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, az asztrológusok szerint pedig csillagjegyeink meghatározza a legfőbb vonásainkat. Bár természetesen minden ember más és más, és nincs két egyforma egyéniség, az is igaz, hogy csillagjegyük alapján a legtöbben magukra szoktak ismerni, ami az általános jellemzőket illeti. Te hogy érzed? Valóban ezek a legpozitívabb tulajdonságaid, vagy a te esetedben tévednek a csillagjósok?

Rák

Te tartod össze a családot, az otthoni béke mindennél fontosabb számodra, és képes vagy annyi energiát fordítani erre, ami másokat is megragad.

Tény, hogy nélküled semmi nem lenne ugyanolyan, te vagy az, aki miatt a rokonok hazajárnak, és aki előtt mindenki őszintén képes feltárni az érzéseit, mert tudja, hogy megértésre talál.

Nem csak a családod, de a közvetlen környezeted is érzelmi biztonságban, általános nyugalomban érzi magát melletted, mert tudják, hogy szükség esetén kiállsz mellettük.

Igazi gondoskodó természet vagy.

Bika

Szívós, erős és kitartó vagy, noha nem szeretsz fejjel a falnak rohanni, inkább a lassú, megfontolt munkában hiszel.

Nem hajszolod a gyors sikert, mert tudod, hogy az eredményekért dolgozni kell, és te erre hajlandó is vagy.

Az akadályok, nehézségek soha nem tántorítanak el a célodtól, hiszen természetesnek veszed, hogy nem adják ingyen a jó dolgokat, és egy percig sem fordul meg a fejedben, hogy becsületes munkával ezeket a nehézségeket ne lehetne legyőzni.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv