A legvadítóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Szőke Angéla
Írta: ,

Szexistennő vagy, esetleg kisugárzásoddal csavarod az ujjaid köré a férfiakat? Csillagjegyed sok mindent elárul rólad, jó és rossz tulajdonságaidat egyaránt. Nézzük, mit mond az asztrológia arról, hogy mi a legszexibb tulajdonságod!

1. Kos

Borzasztó független vagy, amit a férfiak szexinek találnak, hiszen egy önálló, erős nő mindig vonzó a szemükben. A hálószobába is magaddal viszed ezt a tulajdonságod, hiszen nem félsz magadhoz ragadni a kezdeményezést és megmondani, mit és hogyan szeretnél.

2. Bika

Bárhova mész, önbizalmad és könnyed, mégis erős egyéniséged egyből a középpontba helyez. Nem meglepő, hogy a férfiak odavannak érted és nem tudnak ellenállni az érzéki végzet asszonyának. Egy Bika nő mindent meg tud adni partnerének az ágyban, amire csak vágyik.

Ez a legvadítóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

3. Ikrek

Az Ikrek imádja hozni a nehezen megközelíthető nő szerepét, a férfiak pedig szeretnek megküzdeni a kegyeiért. Ez a kis játszadozás szinte előjáték számodra, mely forró együttlétekhez vezet. Sosem kéred a figyelmet, mégis mindig megkapod, mert tudod, hogy megérdemled.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv