Ez a legvadítóbb tulajdonságod a csillagjegyed szerint

Szőke Angéla
Írta: ,

Szexistennő vagy, esetleg kisugárzásoddal csavarod az ujjaid köré a férfiakat? Csillagjegyed sok mindent elárul rólad, jó és rossz tulajdonságaidat egyaránt. Nézzük, mit mond az asztrológia arról, hogy mi a legszexibb tulajdonságod!

1. Kos

Borzasztó független vagy, amit a férfiak szexinek találnak, hiszen egy önálló, erős nő mindig vonzó a szemükben. A hálószobába is magaddal viszed ezt a tulajdonságod, hiszen nem félsz magadhoz ragadni a kezdeményezést és megmondani, mit és hogyan szeretnél.

2. Bika

Bárhova mész, önbizalmad és könnyed, mégis erős egyéniséged egyből a középpontba helyez. Nem meglepő, hogy a férfiak odavannak érted és nem tudnak ellenállni az érzéki végzet asszonyának. Egy Bika nő mindent meg tud adni partnerének az ágyban, amire csak vágyik.

3. Ikrek

Az Ikrek imádja hozni a nehezen megközelíthető nő szerepét, a férfiak pedig szeretnek megküzdeni a kegyeiért. Ez a kis játszadozás szinte előjáték számodra, mely forró együttlétekhez vezet. Sosem kéred a figyelmet, mégis mindig megkapod, mert tudod, hogy megérdemled.

 

4. Rák

Szabad szellemű vagy és gondtalan, ugyanakkor kiszámíthatatlan is, ami vonzza a férfiakat. A partnered sosem tudja, hogyan fogsz viselkedni a következő pillanatban, és ez a tulajdonságod ellenállhatatlanná tesz az ágyban – hiszen ott ki ne szeretné az izgalmat?

Kép forrása: aletia/Depositphotos.com

5. Oroszlán

Az Oroszlán nő az érzelemmel teli szexet és kapcsolatokat kedveli. Csak a jelentőségteljes partnerekkel foglalkozol, a komolytalan férfiak nem érdekelnek. Nem vetsz meg egy kis drámát sem, és a békülős szex az, ami téged igazán lázba hoz.

6. Szűz

A visszafogott, szűzies személyiség csak látszat. Ha valakit közel engedsz magadhoz, szabadjára engeded a fantáziád és meglepően szexi ötleteid vannak a lepedőakrobatikát illetően. A Szűz szexuális képzelőereje nagyon kreatív tud lenni, de csak azzal, akit igazán szeret.

 

7. Mérleg

Lehet, hogy szép vagy, ám a férfiakat akkor sem a külsőddel fogod meg, hanem azzal, ahogy érzékien formálod a szavakat. Csábító beszédeddel mindenkit az ujjad köré csavarsz. Maradandó nyomot hagysz partnereidben, akik még hosszú évekkel később is élénken emlékeznek rád.

8. Skorpió

A Skorpió legfőbb fegyvere a titokzatossága. Nem félsz új dolgokat kipróbálni az életben, és ez az ágyban sincs másképp. A férfiak megőrülnek az olyan nőkért, akik nem riadnak vissza egy kis vadulástól, és te ebben tökéletes partner vagy.

9. Nyilas

Az ágyban nyugodt vagy és elengeded magad, a férfiak pedig imádják az olyan nőket, akik sosem görcsösek szex közben. A Nyilassal nincs unalmas együttlét, mert tele van energiával és nyitott arra, hogy időnként új dolgokkal fűszerezze a pásztorórákat.

 

10. Bak

A Bak nő gyakorlatias, nem szereti a játszmákat és az időhúzást, amit természetesen értékelnek a férfiak. Egy kis szerepjáték vagy romantika még belefér, de a hálószobában hamar a lényegre térsz, amit partnereid egyáltalán nem bánnak.

11. Vízöntő

Kíváncsi vagy, az igazságot keresed és mindent megkérdőjelezel, ami miatt a férfiak érdekesnek találnak és meg akarnak fejteni. Egy Vízöntőt nem könnyű ágyba vinni, éppen ezért becsül meg minden szerencsés kiválasztott, akit a kegyeidbe engedsz.

12. Halak

Amikor a Halak nő igazán elemében érzi magát, az ágyban nincs határa a kreativitásának. Ha az alkalmat megfelelőnek érzed, szexi sellővé válsz és szinte elvarázsolod a férfiakat. Rugalmas vagy és szeretsz szórakozni, ezért veled minden együttlét csodás élmény.