Ebből a 4 csillagjegyű férfiből sose lesz álomférj

Gerber Petra
Írta: ,
Ebből a 4 csillagjegyű férfiből sose lesz álomférj

Kép forrása: unsplash

A csillagjegyünk valamilyen mértékben biztosan befolyással van az életünkre, ez pedig a párválasztás szempontjából is teljesen igaz. Tudnod kell, hogy némely csillagjegy jóval gondoskodóbb, mint a másik, éppen ezért nem ritka, hogy a zodiákus alapján következtethetünk bizonyos tulajdonságokra. Mai írásunkban összegyűjtöttük azt a négy csillagjegyet, melynek szülötteiből kisebb eséllyel válhat mintaférj - az ezotéria szerint. Felkészültél?

A Bak férfiak nagyon maximalisták, ráadásul pontosan annyit várnak vissza a másiktól, mint amennyit ők is adtak.

A Baknak gyakran hajmeresztő, elképesztő, szürreális ötletei lehetnek, melyekkel nem biztos, hogy lépést fogsz tudni tartani.

Ezenkívül ellenőrző típus, szereti tudni, hogy éppen hol vagy és mit csinálsz, mindent kontrollálni szeretne, ha tehetné mindig egy lépéssel előtted járna.

Ha neked ez nem gond, akkor nagyszerű éveket tölthettek el egymás mellett, ám, ha úgy érzed, hogy ez akadályozna téged a szabadságodban, akkor a Bak férfi nem neked való.

Nos, a Bika férfi rendkívül érzékeny, így, ha ilyen kapcsolatot keresel, akkor az ő személyében tökéletes párra lelhetsz. Nagyon szívesen alapít családot, ám sok esetben nála idáig tart a dolog.

Miután rátalált a szerelmére és gyermekeket nemzett, onnantól kezdve hajlamos minden idejét a munkának szenteli, a család pedig kezd háttérbe szorulni.

Persze, ha te ezt vállalod és beletörődsz, hogy a Bika férfi az anyagi biztonságot illetően a leginkább gondoskodó, akkor nincs miért aggódnod, de ha egy mindenben melletted álló társat keresel, akkor nem neked való partner.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra