Ebből a 4 csillagjegyű férfiből sose lesz mintaférj

Gerber Petra
Írta: ,
Ebből a 4 csillagjegyű férfiből sose lesz mintaférj

Kép forrása: unsplash

A csillagjegyünk valamilyen mértékben biztosan befolyással van az életünkre, ez pedig a párválasztás szempontjából is teljesen igaz. Tudnod kell, hogy némely csillagjegy jóval gondoskodóbb, mint a másik, éppen ezért nem ritka, hogy a zodiákus alapján következtethetünk bizonyos tulajdonságokra. Mai írásunkban összegyűjtöttük azt a négy csillagjegyet, melynek szülötteiből kisebb eséllyel válhat mintaférj - az ezotéria szerint. Felkészültél?

Nos, a Bika férfi rendkívül érzékeny, így, ha ilyen kapcsolatot keresel, akkor az ő személyében tökéletes párra lelhetsz. Nagyon szívesen alapít családot, ám sok esetben nála idáig tart a dolog.

Miután rátalált a szerelmére és gyermekeket nemzett, onnantól kezdve hajlamos minden idejét a munkának szenteli, a család pedig kezd háttérbe szorulni.

Persze, ha te ezt vállalod és beletörődsz, hogy a Bika férfi az anyagi biztonságot illetően a leginkább gondoskodó, akkor nincs miért aggódnod, de ha egy mindenben melletted álló társat keresel, akkor nem neked való partner.

A Szűz férfiról tudnod kell, hogy amennyire kiszámítottnak és precíznek tűnik, annyira hajlamos elveszteni a fejét, ha érzelmekről van szó. Rendkívül féltékeny alkat, ha igazán szerelmes, túlzottan is próbálja megvédeni a nőjét.

Féltékenységében gyakran olyan dolgokat is a fejedhez vág, amiket egyáltalán nem gondol komolyan, ám biztos, hogy téged mélységesen megbánt vele. Persze aztán rádöbben, hogy tévedett és nem győz elégszer bocsánatot kérni.

Egy Szűz férfi mellett az élet valódi kihívás lehet, persze, ha te tudod kezelni a hol nyugodt, hol ketyegő bomba típusú magatartást, akkor ő neked az igazi, ám, ha ez állandó tűzharchoz vezet, akkor a Szűz férfit érdemes inkább elengedni.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!