Ez a legnagyobb félelmed: a csillagjegyed elárulja

Szirák Viki
Írta: ,
Ez a legnagyobb félelmed: a csillagjegyed elárulja

Kép forrása: unsplash.com

Mindenkinek vannak félelmei, és most nem arra gondolunk, hogy gyerekkorod óta rettegsz a pókoktól vagy kettőt lépni is alig bírsz, ha magas helyen tartózkodsz. Lelki szempontból is vannak olyan dolgok, amelyek félelemmel töltenek el téged is, a csillagjegyed pedig elárulja, nálad mi ez az egy kritikus dolog!

Igazán makacs típus vagy, és tudod, hogy mások is tisztában vannak ezzel.

Noha első ránézésre lazának, határozottnak tűnsz, titkon attól félsz, hogy ez a makacsság elüldözi mellőled azokat az embereket, akik fontosak számodra.

Már történt veled ilyen, és azóta is rettegsz attól, hogy előbb-utóbb mindenkinél betelik a pohár, és nem tartanak ki melletted tovább.

Ezért fontos, hogy egy kicsit engedékenyebb, megértőbb legyél, és néha ne a saját igazad hajtogasd.

Nem arról van szó, hogy még a legkisebb változás is megrémít, de ha egyszerre több dolog is átalakulóban van az életedben és/vagy a környezetedben, az teljesen kikészít téged.

Mindegy, hogy milyen téren történik a változás, ha csak kicsit is instabilnak érzel valamit, stresszes vagy, és bár nem ismered be senkinek, nagyon félsz.

Téged az tölt el nyugalommal, ha az életedet egy, már jól ismert rutinban élheted, és minden olyan, amilyennek megszoktad.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba