Ez lehet a legnagyobb félelmed a csillagjegyed alapján

Serestyén Sára
Írta: ,

Minden ember más és más, de mindannyian félünk, szorongunk valamitől – ezek a félelmek lehetnek egészen aprók, de akár olyanok is, amik megkeserítik a hétköznapjainkat. Sok ilyen félelem mögött egy régi traumatikus élmény bújik meg, ami segítséggel orvosolható. Nézzük, a csillagjegyed alapján melyik fóbiára vagy a leghajlamosabb!

E két jegy szülötte nagyon nehezen boldogul a társas kapcsolataiban, ugyanis az ő legnagyobb félelmük az úgynevezett pistanthrophobia, azaz a krónikus bizalmatlanság.

Ők azok, akik mindig nehezen fognak megnyílni egy kapcsolatban, attól való félelmükben, hogy túlságosan közel engedik magukhoz a másikat, és az bármelyik pillanatban visszaélhet a bizalmukkal.

Ez a fajta félelem teljesen valós és többnyire a múltbéli negatív, romantikus kapcsolatokból ered.

Lehet, hogy elsőre nem is gondolnád, de olykor egy szakítás sokkal mélyebb sebeket tud ejteni.

A Szűz és a Rák csillagjegyűek egyik legnagyobb félelme a halálhoz és a haldokláshoz köthető.

Ez az úgynevezett thantophobia, ami a görög halál és fóbia szavakból tevődik össze, tehát tükörfordításban halálfélelmet jelent.

Ez a fajta félelem is valamilyen traumatikus élményhez köthető, ami esetleg a gyerekkorban történhetett, de lehet akár genetikusan örökölt félelem is – akár egy családtagod háborús élményei, egy ősi félelem, amit magaddal hordozol.

Ha tapasztalod magadon ennek a fóbiának a tüneteit, érdemes a végére járni, és asztrológus vagy kineziológus segítségét kérni.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!