A legnagyobb félelmed a csillagjegyed alapján

Serestyén Sára
Írta: ,

Minden ember más és más, de mindannyian félünk, szorongunk valamitől – ezek a félelmek lehetnek egészen aprók, de akár olyanok is, amik megkeserítik a hétköznapjainkat. Sok ilyen félelem mögött egy régi traumatikus élmény bújik meg, ami segítséggel orvosolható. Nézzük, a csillagjegyed alapján melyik fóbiára vagy a leghajlamosabb!

Filofóbia, azaz a szerelemtől való félelem tartozik e két jegyhez, ami kétirányú lehet, tehát attól is félhetsz, hogy beleszeretsz valakibe, de attól is, hogy esetleg valaki beléd lesz szerelmes.

Elsőre elég furcsán hangozhat, hiszen ki ne szeretné, ha szeretnék?

Valószínűleg ennek is, mint minden félelemnek, valamilyen rossz múltbéli élmény az oka.

A tünetek mindenkinél mások, és más mértékben jelennek meg, de amint tapasztalod, hogy valami nincs rendjén, érdemes szakemberhez fordulni.

A Skorpiók és a Vízöntők a megszokás rabjai, szeretik a jól bejáratott, biztonságos utakat, ezért az ő legnagyobb félelmük az újdonságtól való félelem.

A kainotofóbiások rettegnek minden jellegű újítástól, legyen szó munkahelyváltásról, szakításról, de akár olyan apróságról is, mint egy új frizura.

Bár a nagyobb változások mindenki számára megterhelőek, egy kainotofóbiásnak nem csak egy költözés vagy egy munkahelyváltás okozhat gondot, hanem az is, ha a megszokottól eltérően kell kezdeni a napjait, vagy felmond a háziorvosa és helyette új orvoshoz kell járnia.

 

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz