A tulajdonságod, ami a legkevésbé tetszik a környezetednek - Zodiákusod szerint

Szirák Viki
Írta: , Frissítve:

Tökéletes emberek nincsenek, és ez egyáltalán nem gond. A probléma inkább ott kezdődik, ha valaki nem képes meglátni a saját hibáit, ha pedig felhívják rá a figyelmet, nem is akar változtatni rajtuk.

Ha te kíváncsi vagy arra, mi az a terület, amin még fejlődnöd kéne, most megtudhatod, a csillagjegyed alapján mely tulajdonságod tetszik legkevésbé az ismerőseidnek.

Kos Kép forrása: unsplash.com

Kétség sem fér ahhoz, hogy milyen szórakoztató, izgalmas egyéniség vagy. Azonban a környezeted időnként nehezen viseli el, hogy ehhez erősen lobbanékony természet tartozik.

Világ életedben igazi harcos voltál, akit nem lehetett csak úgy elnyomni, ám ez a tulajdonságod az évek során erősebb lett, és sokszor a legapróbb dolgok miatt is azonnal vitatkozni kezdesz másokkal.

A barátaid tudják, hogy szereted, ha igazad van, de néha jobb lenne, ha tízig számolnál, mielőtt hirtelen felindulásból elmondanád a véleményed.

Kedves és barátságos vagy, ezért imádnak az emberek a társaságodban lenni.

Amit viszont már kevésbé szeretnek benned, hogy hajlamos vagy a lustaságra, ami több területen is megmutatkozik.

Gyakran késel el a találkozókról, mert nincs kedved nekiállni készülődni, a lakótársadat pedig zavarja, hogy általában lassan veszed rá magad arra, hogy rendet rakj a lakásban.

De tuti, hogy diákként a tanáraidtól is gyakran hallgattad, hogy nem vagy elég szorgalmas, és mindennek az utolsó pillanatban állsz neki.

 

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján