A legjobb vállalkozó csillagjegyek – Lehet, hogy érdemes belevágnod egy saját üzletbe?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A legjobb vállalkozó csillagjegyek – Lehet, hogy érdemes belevágnod egy saját üzletbe?

Kép forrása: kantver/depositphotos.com

Vállalkozáson töröd a fejedet? Úgy érzed, van is egy jó ötleted, de kicsit kételkedsz magadban? Ez természetes, de ha az alábbiak között magadra ismersz, akkor az egy újabb pluszpont álmaid megvalósításának listáján. Lássuk, mely csillagjegyekből lesznek a legjobb vállalkozók!

Oroszlán Kép forrása: unsplash.com

Az oroszlánok azért kaphattak helyet a felsorolásunkban, mert nagyravágyóak, és mindig arra törekszenek, hogy a maximumot hozzák ki magukból, illetve a lehetőségeikből egyaránt. Ezt sajnos időnként háttérbe szorítja lustaságuk, de ha ezen sikerül felülkerekedniük, akkor sikert sikerre halmozhatnak.

Ügyelniük kell még arra is, hogy ne legyenek képmutatóak, és ne érezzék természetesnek, hogy mindenki tisztelettel és áhítattal tekint rájuk. Egy oroszlánnak nehéz feldolgoznia, hogy nem mindenki ért vele egyet, márpedig az ilyen helyzetek egy saját vállalkozás esetében óhatatlanul felmerülnek. Fontos számukra az előlépés, a fejlődés lehetősége, és egyértelműen megvan bennük a versenyszellem, ami viszont akár önmagában is sikerre viheti a saját céget.

Bak Kép forrása: unsplash.com

A bakok messze földön híresek hidegfejűségükről, maximalizmusokról és realista világképükről. Egyértelműen tökéletes vállalkozók lehetnek belőlük, hiszen ezek a tulajdonságok alapvetőek a jó főnökök esetében.

Nagyon kitartóan dolgoznak a céljaikért, nem ismernek lehetetlen. Nekik valóban csak egy jó ötlet kell, és sikerre vihetik a terveiket.

Két hibájuk akad: az egyik, hogy ha valamibe belevágnak, akkor azt 100%-osan csinálják, és nem hagynak maguknak semmi pihenőt. Ez persze az üzletet sikerre viszi, de az egészet csak akkor érdemes csinálni, ha a keresett pénzt ki is tudják élvezni. A másik hibájuk, hogy eléggé pesszimisták, amit azonban szerencsére felülír esetükben a realizmus. Azért a bakoknak figyelniük kell rá – különösen, ha vannak beosztottjaik –, hogy ne legyenek nagyon negatívak, hiszen az lehúzza az egész csapatot.