Ez a csillagjegyű partner illik hozzád legjobban a horoszkópod szerint

Schuster Borka
Írta: ,
Ez a csillagjegyű partner illik hozzád legjobban a horoszkópod szerint

Kép forrása: India Earl Photography

Kiszemelted már az igazit? Szexi a haja és kockás a hasa? Jó a testfelépítése és gondozott a szakálla? Ez sem rossz, de az igazi megtalálásban a személyiség sokkal nagyobb szerepet játszik. Mutatjuk, horoszkópod szerint milyen csillagjegyű pasik illenek hozzád!

KOS Kép forrása: gq.com

Ha Kos nő vagy, olyan férfi kell hozzád, aki képes forró és néha fékevesztett természetedet ellensúlyozni, ugyanakkor a lépést is tud tartani veled, és nem unod magadat halálra mellette.

Az Ikrekben mindkét oldal megvan, így egy ilyen csillagjegyű férfi remek másik feled lehet, aki ellensúlyozza a hirtelenségeidet, ugyanakkor elég spontán tud lenni ahhoz, hogy te is izgalmasnak találd az ő személyiségét.

BIKA Kép forrása: bloglovin.com

A Bikák keményen dolgoznak, és különösen fontos számukra, hogy a másik ebben partner, és ne hátráltató tényező legyen, ugyanakkor a szigorú munkamorál mellett kifejezetten romantikusak tudnak lenni.

A rendszerető, mindent gondosan eltervező Szűz férfiak precizitását értékelni fogják, ráadásul mellettük nyugodtan megmutathatják az érzékenyebb oldalukat is.

IKREK Kép forrása: lookastic.com

Az Ikrek számára fontos, hogy elkötelezhesse magát valaki mellett, ugyanakkor az is, hogy megőrizhesse a szabadságát.

Egy Nyilas férfi képes a felszínre hozni az Ikrek valódi érzéseit, amiket a csillagjegy szülöttei hajlamosak önmaguk előtt is titkolni. Mély érzelmeivel segít, hogy a párjuk biztonságban érezze magát, ugyanakkor tiszteletben tartja a személyes határait.

RÁK Kép forrása: stylishwife.com

Rákként számodra különösen fontos az állandóság, és hogy legyen kire támaszkodnod.

Egy Bika pasi oldalán biztonságot találsz, és tudni fogod, hogy mindig lesz kire számítanod, ráadásul az ilyen csillagjegyű pasi a törődést is örömmel fogadja, te pedig szívesen foglalkozol szíved választottjával.

Mivel mindketten családcentrikusak vagytok, ezen a téren sem lesz eltérés közöttetek.

OROSZLÁN Kép forrása: bloglovin.com

Oroszlánként szeretsz a figyelem középpontjában lenni, ugyanakkor valódi személyiségedet csak keveseknek mutatod meg.

Egy Mérleg férfi nemes vadnak tűnik, akinek a becserkészése kielégíti a saját magaddal szemben támasztott követelményeket, ugyanakkor elég mély érzésű is ahhoz, hogy a kapcsolatotok ne legyen felszínes.

SZŰZ Kép forrása: stylishwife.com

Szűz nőként fontosnak tartod, hogy megmutasd a világnak, mire vagy képes, ugyanakkor a lelked mélyén nagyon is vágysz a romantikára.

Egy Halak férfi elég állhatatos és kitartó ahhoz, hogy szelíd természetével a bizalmadba férkőzzön, és fel merd tárni előtte az igazi érzéseidet, ráadásul kitartásával a céljaid megvalósításában is hű társad lehet.

MÉRLEG Kép forrása: fenzyme.com

A Mérleg nőt gyakorlatilag mindenki vonzónak tartja, de csak kevesen tudják hosszú távon is lekötni.

Egy Vízöntő pasi azonban a te figyelmedet is felkeltheti, mert érzékeny és karizmatikus, nyitott a művészetek felé, és a tiédhez hasonló szépérzékkel rendelkezik. Nem felszínes, így a mélyebb gondolataidat is megoszthatod vele.

SKORPIÓ Kép forrása: lookastic.com

Skorpióként tele vagy szenvedéllyel, és nem ijedsz meg a váratlan helyzetektől. Olyan társ való melléd, aki egyrészt partner ebben a szenvedélyben, másrészt képes ellensúlyt is teremteni.

Egy Szűz pasi mindig meg tud nyugtatni, ugyanakkor képes leszel előhozni belőle a higgadt felszín alatt rejtőzködő játékosságot is.

NYILAS Kép forrása: bloglovin.com

Nyilasként rosszul viseled, ha egy pasi állandóan a nyakadban liheg, vagy szinte megfojt a szeretetével. A rajongást ugyanakkor elvárod, és különös igényeidnek csak kevesen tudnak eleget tenni.

Egy Ikrek pasi azonban elég rugalmas és sokoldalú ahhoz, hogy minden téren megfeleljen az elképzeléseidnek.

BAK Kép forrása: bloglovin.com

A Bak nők nem hoznak elhamarkodott döntéseket, kivárnak, és akkor érzik magukat a legjobban, ha tudják, mi következik.

Mivel a Rákok hasonlóan visszafogottak, mégsem riadnak meg a kitartó munkától, egy ilyen csillagjegyű pasi mellett gyorsan ötről a hatra fogtok jutni, miközben nem érzed úgy, hogy túl gyors változásokra lennél kényszerítve.

VÍZÖNTŐ Kép forrása: collegetimes.com

Vízöntőként fontos számodra, hogy olyan pasit tudhass magad mellett, aki értékeli a humorodat és az egyedi látásmódodat.

A mindig kedélyes, ugyanakkor mély érzésű, vidám Ikrek pasiban ilyen párra lelhetsz, hiszen képes lesz értékelni a kalandvágyadat, ugyanakkor a mélyebben szántó gondolataidat is.

A Halak nők a mesebeli herceget várják, aki minden szempontból tökéletes, és ennél kevesebbel nem is érik be.

Egy romantikus Bika, akinek ugyanakkor jellemzően a biztos egzisztencia megteremtése sem okoz gondot, tökéletes pár lehet melléd, és együtt megvalósíthatjátok a jövőt illető közös terveiteket is.