Ezekből a csillagjegy-kombinációkból lesznek a legjobb barátnők. Ti is közöttük vagytok?

Balatoni Dóra
Írta: ,

Míg bizonyos csillagjegyek vonzzák egymást, addig mások taszítják. Biztosan sok cikket olvastál már arról, vajon összeilletek-e a pároddal, de azon gondolkodtál már, hogyan is hat a születési dátumunk a barátságainkra és egyéb emberi kapcsolatainkra? Ha úgy érzed, a legjobb barátnőddel tökéletesen kiegészítitek egymást, annak bizony oka van. Olvasd el cikkünket, amelyben eláruljuk, mely csillagjegy-kombinációkból alakulnak ki a legmélyebb, legerősebb barátságok!

Kos és Vízöntő Kép forrása: toastmeetsjam.com

Gyakorlatilag nem létezik erősebb párosítás a Kosnál és a Vízöntőnél! Ha ez a két csillagjegy egymásra talál, abból valószínűleg életreszóló kapcsolat lesz.

Bár a Kosnak alapvetően makacs a természete, ebből kifolyólag nem ritka a nézeteltérés közöttük, képesek gyorsan fátylat borítani a múltra és úgy tenni, mintha mi sem történt volna.

Mindketten magabiztosak, céltudatosak és független személyiségek. Ez azonban egyáltalán nem okoz összeférhetetlenséget kettejük között, sőt folyton motiválják és egyre jobb teljesítményre sarkallják egymást.

A Vízöntő néha hajlamos a rosszkedvre és a pesszimizmusra, a Kos pozitivitása és optimizmusa ellensúlyozza ezt, így tökéletesen kiegészítik egymást.

Bika és Rák Kép forrása: womentriangle.com

A Bika és a Rák is egy kiváló párosítás, a csillajegyek közül ugyanis kimagaslóan ők a leghűségesebbek és legragaszkodóbbak. Ha ők ketten egymásra találnak, akkor soha többé nem engedik el egymást.

Egy mély, erős és bizalomra épülő barátságot képesek kialakítani egymással, ezt pedig csak tovább erősíti az a tény, hogy ugyanazokban az erkölcsi normákban, értékekben és elvekben hisznek.

Bár a Rák gyakran túl érzékeny és sebezhető, ez nem teszi tönkre a kapcsolatukat, hiszen az erős, határozott Bika mindig ott van, hogy támogassa társát, barátját.

Mindig gondoskodnak a másikról és az sem okoz számukra problémát, ha a Bika néha megmutatja makacs oldalát.