Ezek a legjobb ajándékötletek horoszkóp szerint

Írta: ,

A legjobb ajándékot egész biztosan akkor tudod megvenni a szeretteidnek, ha jól ismered őket. De időnként mindenki kifogy az ötletekből, és jól jöhet egy kis plusz segítség. Ekkor előkerülhetnek a horoszkópok, amik tovább inspirálhatnak a válogatás, tervezgetés során.

Kevés olyan kitartó és munkamániás jegy akad, mint amilyen a bak. Ennek megfelelően minden ajándék jól jön számára, ami a munkavégzéséhez szükséges.

Fontos, hogy valóban hasznos tárgyakat vegyél neki, mert pl. a vicces irodai kiegészítők is megmosolyogtatják, de nem igazán fogja őket használni, vagy elővenni.

Szentimentális ajándékkal csak akkor rukkolj elő, ha nagyon közel állsz a bakhoz, a legjobb barátnőd, vagy a családtagod, ellenkező esetben ez az ajándék sem kerül méltó helyre – a bakok ritkán mutatják, vállalják fel érzelmeiket.

Minőségi és általában drága holmikat vesznek maguknak, ruhadarab vásárlására csak akkor add a fejed, ha nagyon jól ismered. Akkor viszont egy egyszerű, letisztult pulcsi, vagy bőröv jó választás lehet.

Vízöntő Kép forrása: irenpo.ru

A vízöntők nagyon szélsőségesek tudnak lenni, ezért nem könnyű egységes ajándékötletet adni esetükben. Az biztos, hogy ami különc, kirívó és egyedi, tetszeni fog nekik – értéktől függetlenül.

Szeretik az újrahasznosított dolgokat, de megőrülnek a modern technika legújabb vívmányaiért is. Ha anyagilag megengedheted, bátran vegyél neki valamilyen kütyüt (akár szépségápolási gépet, akár számítógépes kiegészítőket).

Örömmel fogadják az evilági dolgokat, hiszen a mának élnek: díjazzák a humoros ajándékokat, a finom, de különleges italokat, ételeket.

Ezzel kicsit szembemegy, hogy az ezotéria iránt is érdeklődnek, tehát akár egy tarot kártyával, akár egy különleges, amulettből készült karkötővel is lenyűgözheted.