Ezek a legjobb ajándékötletek horoszkóp szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ezek a legjobb ajándékötletek horoszkóp szerint

A legjobb ajándékot egész biztosan akkor tudod megvenni a szeretteidnek, ha jól ismered őket. De időnként mindenki kifogy az ötletekből, és jól jöhet egy kis plusz segítség. Ekkor előkerülhetnek a horoszkópok, amik tovább inspirálhatnak a válogatás, tervezgetés során.

Kevés olyan kitartó és munkamániás jegy akad, mint amilyen a bak. Ennek megfelelően minden ajándék jól jön számára, ami a munkavégzéséhez szükséges.

Fontos, hogy valóban hasznos tárgyakat vegyél neki, mert pl. a vicces irodai kiegészítők is megmosolyogtatják, de nem igazán fogja őket használni, vagy elővenni.

Szentimentális ajándékkal csak akkor rukkolj elő, ha nagyon közel állsz a bakhoz, a legjobb barátnőd, vagy a családtagod, ellenkező esetben ez az ajándék sem kerül méltó helyre – a bakok ritkán mutatják, vállalják fel érzelmeiket.

Minőségi és általában drága holmikat vesznek maguknak, ruhadarab vásárlására csak akkor add a fejed, ha nagyon jól ismered. Akkor viszont egy egyszerű, letisztult pulcsi, vagy bőröv jó választás lehet.

Vízöntő Kép forrása: irenpo.ru

A vízöntők nagyon szélsőségesek tudnak lenni, ezért nem könnyű egységes ajándékötletet adni esetükben. Az biztos, hogy ami különc, kirívó és egyedi, tetszeni fog nekik – értéktől függetlenül.

Szeretik az újrahasznosított dolgokat, de megőrülnek a modern technika legújabb vívmányaiért is. Ha anyagilag megengedheted, bátran vegyél neki valamilyen kütyüt (akár szépségápolási gépet, akár számítógépes kiegészítőket).

Örömmel fogadják az evilági dolgokat, hiszen a mának élnek: díjazzák a humoros ajándékokat, a finom, de különleges italokat, ételeket.

Ezzel kicsit szembemegy, hogy az ezotéria iránt is érdeklődnek, tehát akár egy tarot kártyával, akár egy különleges, amulettből készült karkötővel is lenyűgözheted.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!