Ami a leginkább motivál téged az életben, csillagjegyed szerint

Zabolai Margit
Írta: ,

Mi az, ami segít átlendülni a hullámvölgyeken? Mivel tudsz magadnak lendületet adni, amikor elfáradsz? Mi az a terület az életedben, ahol legfontosabb számodra a siker? Csillagjegyed erről is árulkodik!

Kos

A Kosok számára a legnagyszerűbb motiváció maga a pénz. Ez nem jelenti azt, hogy anyagiasak vagy felszínesek lennének csak éppen tudják, mi teszi boldoggá őket, mire van szükségük, és azt is, hogy ehhez pénzre van szükségük. Bíznak önmagukban, így a szép szó meg a bátorítás nekik nem igényük, a tudásukért a pénzt azonban nem szégyenlősek elkérni.

Christian Hume/unsplash.com

Bika

A Bika egy kitaposott utakat járó jegy, aki ugyanakkor nem ijed meg a munkától. Nehéz rávenni egy új dologra, viszont mivel szereti a kényelmet, a jutalom gondolatával motiválható. Ha egyszer rálép az útra, már biztosan nem fogja félbehagyni a megkezdett munkát, szeme előtt a cél, a jutalom lebeg, legyen az egy szebb otthon, egy kényelmesebb munkakör vagy egy légkondis autó. Ha jobbá teszi az életét, a Bika azonnal motiválttá válik.

Ikrek

A kreatív és szabad szellemű Ikreket az motiválja leginkább, ha szabad utat kapnak, ha megélhetik a kreativitásukat. A gúzsba kötést, a kötelező feladatokat nem szeretik, ám ha lehetőséget kapnak arra, hogy egyedi gondolkodásmódjukkal oldjanak meg egy feladatot, azonnal szárnyalni kezd a fantáziájuk.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv