Mi a leghátborzongatóbb tulajdonságod, a csillagjegyed szerint

Szőke Angéla
Írta: ,

A zodiákus sok mindent elárul rólunk, és annak ellenére, hogy szeretjük a pozitív tulajdonságainkról írt cikkeket olvasgatni, azért bőven akadnak kevésbé hízelgő személyiségjegyeink is. Vannak notóriusan „nehéz eset csillagjegyek” és vannak olyanok is, akikről mindenki azt feltételezi, hogy csak kedves és jámbor oldala van. Tudnod kell azonban, hogy minden zodiákusnak vannak rossz, sőt, egyenesen hátborzongató tulajdonságai. Nézzük, neked milyen téren van hová fejlődnöd, a csillagjegyed alapján.  

Kos: Kifejezetten erőszakos vagy

Úgy is mondhatnánk, hogy rád férne egy dühkezelési terápia. Energikus vagy és mindig lelkes, ez az energia azonban könnyen átcsap erőszakos kirohanásba. A hangulatváltozásaid nem könnyű követni, időzített bomba vagy. 

Bika: A birtoklási vágyad túlzás

Szentimentális vagy és nehezen mondasz le bármiről is. Nagyon nehezen érted meg a makacs fejeddel, hogy bizony vannak olyan emberek és dolgok, amik sosem lesznek a tiéd. Erős birtoklási vágyad mások számára egyenesen terhes lehet. 

Ikrek: Kétszínű hazudozó is tudsz lenni

Még a barátaid is tudják rólad, hogy kibeszéled őket a hátuk mögött. Nem rosszindulatból teszed, egyszerűen képtelen vagy titkot tartani. A környezeted elfogad és szeret ezzel együtt, de már nehezen tudnak megbízni benned. 

Rák: Élvezed, ha valaki nem jó hozzád

Mindig csak adsz és adsz, és még magadnak sem vallanád be soha, de szeretsz az örökös mártír szerepében tetszelegni. Titokban élvezed, hogy kérés nélkül is állandóan segítesz mindenkin és emiatt sokan függnek tőled.

HayDimitriy/depositphotos.com

Oroszlán: Egy nárcisztikus szörnyeteg tudsz lenni néha

Bárhová mész, neked kell a reflektorfényben lenned. Nagylelkű vagy, de emiatt nagyon is elégedett vagy önmagaddal. Szórakoztató és vidám személyiség vagy, néha viszont fárasztó a környezeted számára, hogy állandó figyelmet követelsz. 

Szűz: Irányítás mániás vagy

Körülötted mindig mindennek tökéletesnek kell lennie, képtelen vagy lazítani. Eltökélt vagy és figyelmes, de elveszel a részletekben és ezzel hajlamos vagy arra, hogy mindenkit lefárassz magad körül. 

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!