Ezzel lehet a leggyorsabban felhúzni téged – Csillagjegyed szerint

Schuster Borka
Írta: ,
Ezzel lehet a leggyorsabban felhúzni téged – Csillagjegyed szerint

Mindenkinek vannak jó és rossz napjai, de míg egyes helyzeteket az egyik ember jól kezel, mások percek alatt kiborulnak tőle. Megmutatjuk, csillagjegyed alapján mi az, amivel azonnal ki lehet hozni a sodrodból.

Bika

Ragaszkodó, megfontolt és előrelátó vagy, aki nem szeret kapkodni, és minden új információt mérlegel, mielőtt döntéseket hozna.

Éppen ezért a hirtelenkedés, a kapkodás gyorsan az idegeidre megy, nem szereted, ha valamire nem jut elég időd, vagy sürgetnek.

A váratlan helyzetek, az előre kidolgozott program felrúgása feszültté tesz.

Halak

A halak az egyik legönzetlenebb, legsegítőkészebb embertípus, így aztán az irigység, mások elnyomása az, ami téged a legjobban felbosszant.

Dühít, amikor azt látod, hogy mások vagyonokat költenek teljesen felesleges luxuscikkekre, míg mások éheznek és nélkülöznek, vagy ha azt látod, hogy valakit kirekesztenek, méltatlanul magára hagynak.

A felelőtlen pazarlás és az embertelenség fölött nem tudsz szó nélkül elsiklani, te vagy az az ember, aki egy pletykalap cikkein is őszintén fel tud háborodni, mert nem tudod félvállról venni a kapzsiságot és a nagyzolást.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!