A leggyerekesebb tulajdonságod, a csillagjegyed szerint

Szőke Angéla
Írta: ,
A leggyerekesebb tulajdonságod, a csillagjegyed szerint

Kép forrása: unsplash

Kétségtelen, hogy egyesek sokkal gyerekesebbek, mint mások, azonban mindenkiben van olyan tulajdonság, ami nem kifejezetten felnőttes. Ahogy a leglinkebb illető is képes éretten viselkedni ha a helyzet megkívánja, úgy a legkomolyabb személy is tud éretlen lenni olykor. Horoszkópunk választ ad arra, hogy melyik a leggyerekesebb tulajdonságunk.

Kos – Hisztis vagy

A Kos domináns jegy és hozzászokott, hogy legtöbbször meg is kapja, amit akar. Amikor azonban valaki nemet mond, tüzes személyiséged előtör és hajlamos vagy előadni egy kiadós hisztit. A benned élő toporzékoló gyerek sokszor okoz gondot környezetednek. 

Bika – Sznob vagy

A Bika felettébb érdekes személyiség, hiszen a zodiákus egyik legjózanabb jegye, aki mindig két lábbal áll a földön. Nem szereted a felszínességet, de ennek ellenére nem tudsz ellenállni drága holmiknak és kényeztető élvezeteknek, ezért mondhatni egy kicsit sznob vagy. 

Ikrek – Pletykás vagy

Az Ikrek mindig a buli központja, mindig van mondanivalója és kellemes társaság, azonban van ennek egy árnyoldala is, ugyanis sokszor úgy jár a szád, hogy észre sem veszed. Nem vagy rosszindulatú, de nem gondolsz bele, hogy amit másokról mondasz a hátuk mögött, az visszajuthat hozzájuk és esetleg rosszul esik nekik.

Rák – Sértődékeny vagy

A Rák a zodiákus egyik legempatikusabb és legkedvesebb jegye, akiből árad a szeretet. Általában ezért is jó a társaságodban lenni, de ez az érzelmesség azzal jár, hogy a legapróbb dolog is merőben befolyásolja a hangulatod. Ilyenkor nem osztod meg másokkal, hogy valami bajod van, hanem hajlamos vagy sértődötten elvonulni. 

Oroszlán – Minden rólad szól

Az Oroszlán vonzó és szeretik az emberek, ő pedig ezzel tisztában is van. Ugyan a karizmád sokakat levesz a lábáról, de egy idő után a környezeted észreveszi, hogy elvárod, hogy mindig te legyél a központ. 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv