Kutyahoroszkóp - A kutyádnak is van csillagjegye, vajon mi jellemző rá?

Schuster Borka
Írta: ,

Tudod, mikor van a kutyád szülinapja? A blöki életében valószínűleg ez a nap is olyan, mint a többi, hiszen ők máskor is pontosan ennyire örülnek az eldobott labdának vagy egy kis hasvakargatásnak, de az ezotériával foglalkozók szerint a kutya személyiségére is hatással van a csillagjegye. Állatot magadhoz venni hatalmas felelősség, ezért azt semmiképpen se a horoszkóp alapján döntsd el, milyen kutyát választasz, de ha már együtt élsz négy lábú barátoddal, jó móka elolvasni, mit mond róla a horoszkópja. A te kutyádra igaz a leírás?

Kos

A Kos csillagjegyében született kutyák mindig benne vannak valamiben, állandóan jönnek-mennek, egyszerűen mindenbe bele kell ütni egy kicsit az orrukat, mert őket minden érdekel.

Tele vannak energiával, és bár okosak és érdeklődőek, a tanításuk nem mindig egyszerű, mert nehéz hosszú távon fenntartani a figyelmüket, mindig találnak valamit, ami érdekesebb lehet.

Ezzel együtt egy ilyen kutya mellett soha nem lehet unatkozni, és jó eséllyel olyan helyekre juthatsz vele, ahol korábban még nem jártál.

Bika

A Bika jegyében született kutyákból remek munka- vagy segítő kutyák is lehetnek, hiszen többnyire energikusak és kitartóak, tanítani pedig könnyű őket, hiszen semmire sem vágynak jobban egy kis dicséretnél.

A Bika kutyák társaikhoz képest is hihetetlenül lojálisak, akit egyszer falkatagnak tekintenek, azt életük végéig rajongással szeretik.

Éles eszük, az, ahogyan szinte kitalálják a gazdi gondolatát, és közvetlen, barátságos természetüknek köszönhetően mindenki a szívébe zárja őket.