Kutyád személyiségéről sokat elárul a csillagjegye

Schuster Borka
Írta: ,
Kutyád személyiségéről sokat elárul a csillagjegye

Az asztrológusok szerint nem csak az emberekre, az állatokra is hatással lehet az, hogy milyen csillagzat alatt születtek. Ráadásul úgy gondolják, az olyan színes személyiségű barátainkra, mint a kutyák, ez különösen igaz. A te kedvencedre igaz a leírás, vagy egészen más jelleme van? Mielőtt kutyát veszel magadhoz, mindenképpen tájékozódj a személyiségéről korábbi befogadónál, fajtamenhelyeken vagy állatorvostól, hiszen minden állat egyedi!

Kos

A Kos kutyák mindig készek a játékra, nem kell kétszer szólni nekik, ha séta idő van, és minden hangra felugranak, mindent tudni akarnak.

Bár kifejezetten értelmesek, a nevelésük néha fejfájást okozhat, mert gyorsan elunhatják a trenírozást. Jutalomfalattal viszont könnyen motiválhatóak, a Kos jegyű kutyák ugyanis igazi kis haspókok, akiket néhány finom falattal bármikor le lehet kenyerezni.


Mi vár rád az év második felében? Ezt mondják a csillagok


Különösen figyelned kell rá, nehogy séta közben megegyenek valamit a földről, amit nem szabadna.

Bika

A Bika jegyű kutyák alapvetően barátságosak, mindenkivel jól kijönnek és a gyerekeket is szeretik, de csak a gazdájuk az, akit istenként imádnak, és bármire hajlandóak lennének a kedvéért.

A Bika csillagjegy alatt született kutyák minden másnál hűségesebbek és odaadóbbak, ha pedig gazdájuk valamiért megharagszik rájuk, abba szinte belebetegszenek.

Mindenképpen jutalmazással, és ne büntetéssel neveld ezeket a kutyákat, hiszen minden vágyuk, hogy téged boldoggá tegyenek.