Az egyik leghatalmasabb spirituális erő – Tudj meg többet a Kundalini energiáról

Kerekes Vivien
Írta: ,
Az egyik leghatalmasabb spirituális erő – Tudj meg többet a Kundalini energiáról

Te hallottál már a Kundalini energiáról, és annak elképesztő hatásairól? Ha még nem, vagy csak keveset tudsz róla, de mindig is érdekeltek a spirituális dolgok, akkor feltétlenül meg kell ismerkedned ezzel az egyedülálló jelenséggel!

Milyen módszerekkel érheted ezt el?

Ahogy azt már említettük korábban is, többféle módszer kipróbálásával is sikerülhet felébresztened a Kundalini energiát, amit sokan afféle extázis élményként írnak le. A meditáció gyakorlása szinte elengedhetetlen feltétele ennek, de a kizárólag ezért kifejlesztett Kundalini jóga is nagyon hatásos módszer.

Itt a mozgáson kívül egyedi légzéstechnikákra is megtanítanak, amelyek segítenek különböző tudatállapot-változásokat elérni – a jó hír pedig, hogy már Magyarországon is tartanak ilyen órákat.

Emellett spirituális tanító vagy gyógyító segítségével is sokat fejleszthetsz magadon, így feltétlenül érdemes felkeresned egy szakértőt, egyedül ugyanis sajnos nem egyszerű felébresztened magadban ezt az energiát.

Mit érzel kezdetekben? Kép forrása: recoverywarriors.com

Rengeteg különböző tapasztalatról számoltak már be azok, akik közel kerültek a Kundalini kígyó felébresztéséhez. Azt viszont tudnod kell, hogy a folyamat közben mellékhatásokkal is számolnod kell!

A kezdeti fázisban ez az erő végigsöpör az elméden, hogy megtisztítsa azt az eddigi tévképzetektől. Élénk álmaid és erős megérzéseid lehetnek, de emellett az egész világot másként kezded el látni. Ezt követően a Spirituális Felemelkedés szintjén úgy érzed, hogy emelkedik a testedben az energia; a természet színeit élénkebbnek észleled, és olyan érzésed támad, mintha megállt volna körülötted az idő. 

Sőt, már nem csak tárgyként tekintesz a körülötted lévő dolgokra, hanem hirtelen észreveszed, hogy egy másik szinten miként kapcsolódik egymáshoz minden.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján