Az érzelmek embere: Közös élet egy Rák férfival

Horváth Petra
Írta: ,
Az érzelmek embere: Közös élet egy Rák férfival

Kép forrása: askovfinlayson.com

Most, hogy végig jártuk az összes csillagjegyet, elértünk az utolsóhoz, ami egy roppant bonyolult, mégis talán a legérzékenyebb jegy mind közül. A Rák férfiról az él a köztudatban, hogy szereti a változatosságot, a „vándorlást” és az érzelmek embere.

Azonban a kemény páncél alatt sokkal több rejlik, mint amit a külvilág felé mutat, amit viszont csak azok érthetnek meg igazán, akik együtt élnek ezzel a jeggyel, és testközelből tapasztalják nap, mint nap a fedetlen valóságot! Nézzük, mire számíthatnak azok, akik most készülnek összekötni az életüket egy Rák férfival.

A gondoskodó szerető

Érdekes, hogy a csipkelődő Rák mennyire szerető és gondoskodó tud lenni, ha a megfelelő társra rátalál. Szinte rajongásig képes a párját szeretni, és nem rest elhalmozni minden földi jóval!

Egy Rák férfi mellett nem kell félnünk attól, hogy elfelejti a születésnapunkat vagy az évfordulóinkat, hiszen már tűkön ülve várja, mikor lepheti meg kedvesét valami igazán egyedülállóval.

Na és itt kezdődhetnek a problémák, ugyanis a Rák férfi fantáziája néha túlságosan is élénk, amit nem mindenki képes díjazni, legyen szó programszervezésről, ajándékozásról vagy szerelmi együttlétről.

Ha szereted a váratlant és a meglepetéseket, illetve kipróbálni új dolgokat, akkor tökéletes párost alkothattok az élet minden területén!

Ha esik, fuss! Kép forrása: amancanfly.tumblr.com

A Rák jegy hangulata abszolút idomul az aktuális időjáráshoz.

Ezért is jellemző rá, hogy míg nyáron szinte majd kicsattan az energiától, és folyton a napon sütkérezne, addig télen, a borús, hideg napokon szinte ki sem dugja a fejét a páncéljából.

Ha pedig nekiáll odakinn szakadni, jobban teszed, ha visszavonulót fújsz!

Ugyanis ilyenkor a Rák férfi nem csak maga alatt van, de gyakran ingerlékeny is, főként, ha pont ekkor szeretnéd vele megbeszélni, miért hagyta századjára is felhajtva az ülőkét a WC-ben.

Ez a fajta labilitás egyben előnnyé is kovácsolható, hiszen ha megtanulod kezelni az adott hangulatát, tudni fogod, mely pillanatokban érdemesebb felhozni a kényesebb témákat, és mikor hagyj neki inkább egy kis teret.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!