Imádod, de vajon, milyen lesz vele a közös élet? A csillagjegyéből kiderül

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
Imádod, de vajon, milyen lesz vele a közös élet? A csillagjegyéből kiderül

Kép forrása: twitter.com/coffee_n_mtns

Veszélyes mérföldkő az összeköltözés. Vagy egycsapásra minden még sokkal jobb lesz, vagy visszafordíthatatlanul elromlik valami. Érdekes kicsit a csillagjegye szerint is megismerned őt, hogy felkészültebben vegyétek az akadályokat!

Kos Kép forrása: wallpaperg.com

Mivel egy kos szerelmét egyáltalán nem egyszerű elnyerni, ha eljuttok az összeköltözésig, akkor egész biztosan nagy dolgokat tettél le az asztalra.

Rossz hír, hogy nem dőlhetsz kényelmesen hátra, a kos ugyanis igényli, hogy folyamatosan megfelelj az elvárásainak.

Persze, ezekből már némileg enged, mikor együtt éltek, de mindig figyelned kell, hogy meglegyen köztetek a vonzalom, a szenvedély.

Egy kos mellett egész biztosan nem lesz unalmas az életed, de ebből adódóan nem könnyű dolgod, ha te különösen imádod az otthon nyugalmát.

Mindig szeret viccelődni, és meglehetősen pörgős, mozgalmas életet él, ezen később sem fog változtatni. Számíthatsz némi hangulatingadozásra, és rossz kedvében bántó megjegyzésekre.

 

Skorpió Kép forrása: oncewed.com

Nagyon érzéki, szenvedélyes férfi, ezért nála első helyen szerepel a minőségi szex –az élettársától, feleségétől mindenekelőtt elvárja, hogy hasonlóan odaadóan viselkedjen.

Ugyan nem ez hírlik róla, de a skorpió kifejezetten hűséges, ám csak addig, amíg szerelmes, és otthon semmiben sem csalatkozik.

Maximalista, ezért csak olyan társat választ maga mellé, aki minden igényének megfelel, és az elvárt szintet hosszútávon is fenn bírja tartani.

Egy skorpiónak sosem hazudhatsz, nem teheted próbára, és főleg nem szabad okot adnod a féltékenységre. Mivel hajlamos a bosszúállásra, kő kövön nem marad utána, ha komolyan megsérted.

Ha azonban továbbra is őrizni tudod kettőtök között a lángot, keresve sem találnál tökéletesebb partnert magad mellé.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba