A következő jelentős asztrológiai változások határozzák meg a mindennapjainkat 2020-ban

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A következő jelentős asztrológiai változások határozzák meg a mindennapjainkat 2020-ban

Kép forrása: Leslie Jones/unsplash.com

Szinte hihetetlen, de már csaknem a negyede eltelt az előttünk álló évnek – érdemes lesz tehát minél előbb megtölteni tartalommal és elérésre váró célokkal. Már csak azért is, mert 2020 a virágzás, a továbbfejlődés éve, minden adott ahhoz, hogy a korábban megalapozott terveinket végre sikerre vigyük. Akadnak azonban majd hullámvölgyek és extrém nehéz kihívások is ebben az évben, főleg azoknak, akik nem erőltették meg túlságosan magukat az elmúlt két-három évben...

A Hold éve

Minden évnek megvan a maga bolygója, 2020-ban pedig a Hold jut központi szerephez. Egész pontosan a tavaszi napfordulót megelőzően, március 20-ától számíthatunk ennek a kísérő égitestnek az erőteljes jelenlétére. A Hold az asztrológiában és a mitológiában is egyértelműen a nőiséget szimbolizálja, ennek megfelelően az érzések, érzelmek kerülnek majd előtérbe.

Nagy hangsúly jut a párkapcsolati dilemmáinkra, illetve azok megoldásaira, egyre többször kérdőjelezzük meg, mi is a szerepünk a családunkban, mennyire tudunk önmagunk lenni a kapcsolatainkban.

Az előttünk álló időszakban nagyobb lesz a csábítás, mint máskor, de nem csak a mi hűségünk kerül próbára: bizony magunk is könnyen hódítókká válhatunk.

A Hold egyébként nem csak a szerelemi kérdéseket feszegeti a soron következő hónapokban, hanem a család egységét is próbára teszi: itt az ideje tisztázni a félreértéseket és megbocsátani, megbeszélni, amit meg lehet.

Ashan Avi/unsplash.com

Jupiter a Bakban

A Jupiter bolygó 2019 végén lépett a Bak jegyébe, és egészen évvégéig ott is marad. A ránk gyakorolt hatását tekintve ez az együttállás rengeteg pluszt tud adni a feladatok elvégzését illetően. Sokkal kitartóbb, állhatatosabb lehetsz, könnyebben meg tudod majd ragadni a kínálkozó alkalmakat. Nem esik nehezedre a szorgalom, az önuralom, komolyan és határozottan állsz a kihívások elé.

Olyan tulajdonságok kerülnek most a központba, mint amilyen a fegyelmezettség és a becsületesség.

Ugyanakkor nincs annyira könnyű dolgod, mint tavaly. Bár a motiváció adott, sokkal nehezebb elérni most a célokat, mint az előző évben, amikor sokan egyszerűbbnek és kevésbé görcsösnek, szorítónak érezhették a terheket.

Mindenesetre, ahogy máskor, most is érdemes kitartani: ezt jól bizonyítja, hogy ha keményen dolgoztál a mögöttünk álló években, akkor most könnyebben és gyorsabban kompenzálni tudod az esetleges hullámvölgyeket. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!