A következő 4 csillagjegyű férfiből sose lesz mintaférj

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A következő 4 csillagjegyű férfiből sose lesz mintaférj

Kép forrása: unsplash

A csillagjegyünk valamilyen mértékben biztosan befolyással van az életünkre, ez pedig a párválasztás szempontjából is teljesen igaz. Tudnod kell, hogy némely csillagjegy jóval gondoskodóbb, mint a másik, éppen ezért nem ritka, hogy a zodiákus alapján következtethetünk bizonyos tulajdonságokra. Mai írásunkban összegyűjtöttük azt a négy csillagjegyet, melynek szülötteiből kisebb eséllyel válhat mintaférj - az ezotéria szerint. Felkészültél?

A Szűz férfiról tudnod kell, hogy amennyire kiszámítottnak és precíznek tűnik, annyira hajlamos elveszteni a fejét, ha érzelmekről van szó. Rendkívül féltékeny alkat, ha igazán szerelmes, túlzottan is próbálja megvédeni a nőjét.

Féltékenységében gyakran olyan dolgokat is a fejedhez vág, amiket egyáltalán nem gondol komolyan, ám biztos, hogy téged mélységesen megbánt vele. Persze aztán rádöbben, hogy tévedett és nem győz elégszer bocsánatot kérni.

Egy Szűz férfi mellett az élet valódi kihívás lehet, persze, ha te tudod kezelni a hol nyugodt, hol ketyegő bomba típusú magatartást, akkor ő neked az igazi, ám, ha ez állandó tűzharchoz vezet, akkor a Szűz férfit érdemes inkább elengedni.

A Bak férfiak nagyon maximalisták, ráadásul pontosan annyit várnak vissza a másiktól, mint amennyit ők is adtak.

A Baknak gyakran hajmeresztő, elképesztő, szürreális ötletei lehetnek, melyekkel nem biztos, hogy lépést fogsz tudni tartani.

Ezenkívül ellenőrző típus, szereti tudni, hogy éppen hol vagy és mit csinálsz, mindent kontrollálni szeretne, ha tehetné mindig egy lépéssel előtted járna.

Ha neked ez nem gond, akkor nagyszerű éveket tölthettek el egymás mellett, ám, ha úgy érzed, hogy ez akadályozna téged a szabadságodban, akkor a Bak férfi nem neked való.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba