Vedd észre, ha a Kos szerelmes – 5 jel menthetetlenül lebuktatja

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és a helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

Mivel ennyire hirtelenek és türelmetlenek, a Kosok nem sűrűn udvarolnak, főleg nem hosszasan.

Ez nem azt jelenti, hogy nem harcolnak a kiszemeltjükért, sőt, igazából csak azok a nők érhetnek el náluk hosszabb távon sikert, akik nem adják be könnyen a derekukat.

Azonban a Kosokról tudni kell, hogy amikor elhatározzák, hogy meghódítanak valakit, akkor ellentmondást nem tűrően törtetnek előre.

Nem foglalkoznak azzal, ha a másik éppenséggel házas – amennyiben éreznek egy kis kémiát a levegőben, megkapaszkodnak benne, és mindent megtesznek a cél érdekében.

 

Nos, egy Kostól csak akkor kapsz dicséretet, ha teljesen levetted a lábáról, ebben biztos lehetsz.

Különösen igaz ez akkor, ha a nőiségedet, karrierre vonatkozó eredményeidet dicséri, ugyanis sok Kos férfi érzi úgy, hogy ő a világa közepe, a teremtés csúcsa.

Egyébként csak azokkal a nőkkel kezdeményeznek komoly kapcsolatot, akikre képesek felnézni, és akik sosem rendelik teljesen alá magukat nekik.

Úgyhogy egyúttal jó taktika is, ha a sikereiddel és önállóságoddal hívod fel magadra a figyelmét.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba