Vedd észre, ha a Kos szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és a helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

A Kosok esetében szerencsére egyáltalán nincs nehéz dolgod, legalábbis, ha a flörtölési szándék felismeréséről van szó.

Tüzes jegyek lévén nagyon szenvedélyesek, odaadóak, ezért aztán nem is félnek nyíltan kommunikálni.

Mindezek mellé még nagyon türelmetlenek is, így aztán nem sokszor tudják véka alá rejteni, ha fellángoltak valaki iránt.

Más kérdés, hogy ezek az intenzív érzelmek gyakran pusztán a testi vonzalomra irányulnak.

Ezért a Kosokat illetően nem igazán a szimpátia felismerése a nehéz, hanem az, hogy milyen szándék mozgatja a háttérben a szálakat.

 

Mivel ennyire hirtelenek és türelmetlenek, a Kosok nem sűrűn udvarolnak, főleg nem hosszasan.

Ez nem azt jelenti, hogy nem harcolnak a kiszemeltjükért, sőt, igazából csak azok a nők érhetnek el náluk hosszabb távon sikert, akik nem adják be könnyen a derekukat.

Azonban a Kosokról tudni kell, hogy amikor elhatározzák, hogy meghódítanak valakit, akkor ellentmondást nem tűrően törtetnek előre.

Nem foglalkoznak azzal, ha a másik éppenséggel házas – amennyiben éreznek egy kis kémiát a levegőben, megkapaszkodnak benne, és mindent megtesznek a cél érdekében.

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!