5+1 dolog, amit egy Kos nő nem visel el egy párkapcsolatban

Szőke Angéla
Írta: ,
5+1 dolog, amit egy Kos nő nem visel el egy párkapcsolatban

Kép forrása: unsplash.com

Független, erős és nem tűri a mellébeszélést: ez a Kos nő. Ha egy férfi olyan szerencsés, hogy egy tüzes Kossal került kapcsolatba, bizony van pár kritérium, aminek meg kell felelnie és pár szabály, amit nem ajánlatos megszegnie, ha azt akarja, hogy a szerelem tartós legyen. Íme pár viselkedésforma, amit egy Kos sosem fog elviselni.

A Kosok szeretik, ha a dolgok úgy történnek, ahogy ők szeretnék, és amennyiben ez nem így van, hajlamosak elég impulzív módon hangot adni nemtetszésüknek.

Ennek ellenére tisztában vannak vele, hogy egy kapcsolatban igenis szükség van kompromisszumokra, és hajlandóak ezügyben valahol középen találkozni párjukkal az érdekérvényesítés terén.

Ha azonban a férfi egyáltalán nem szándékozik engedni, akkor előbb-utóbb túl sok lesz a veszekedés.

A Kosok makacs, konok és rendkívül önérzetes emberek.

Ha parancsolgatnak nekik, már csak azért sem fognak engedelmeskedni, hogy bosszantsák a másik felet, amiért az utasítani merte őket.

Minden Kos nő a saját maga ura és nem kell neki főnök. Egy férfi egy Kos jegyben született nőt soha nem fog az uralma alá hajtani, ezt jobb, ha a kapcsolat elején megtanulja, különben kellemetlen meglepetések érhetik.

Őket nem irányíthatja vagy ugráltathatja senki.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!