Ilyen vagy, ha Kos vagy – A Kos jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,
Ilyen vagy, ha Kos vagy – A Kos jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Kos vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!

Agresszív

Ha nem tudod teljes mértékben levezetni azt a kirobbanó életerőt, amivel rendelkezel, a temérdek felesleges energia hatására könnyen agresszívvá válhatsz.

Egyébként sem kell sok ahhoz, hogy dühbe gurulj, ráadásul, valljuk be, te nem vagy az a csendben, magadban fortyogó típus.

Szerencsére hamar kapcsolsz, és ha túllőttél a célon, képes vagy ezt beismerni és megbánni. Szerencsésebb lenne azonban, ha elejét tudnád venni dühkitöréseidnek.

Ebben nagy segítségedre lehetnek a különböző sportok és relaxációs technikák.

 

Harcias

A konfliktuskerülő címszónál bizonyára nem a te fotód szerepel illusztrációként az értelmező kéziszótárban.

Általában nem hogy nem kerülöd, de egyenesen keresed is a konfliktusokat. A küzdelem éltet, azonban, mentségedre legyen mondva, mindig tiszta eszközökkel harcolsz.

Ezzel ellenfeleid is tisztában vannak, és becsülnek is érte.