Ilyen vagy, ha Kos a csillagjegyed – A Kos jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Balog Marianna
Írta: ,
Ilyen vagy, ha Kos a csillagjegyed – A Kos jegyűek 5 negatív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Kos vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és nézz szembe a negatív tulajdonságaiddal!

Önfejű

Akaratosságoddal és makacsságoddal rendszerint eléred, hogy az irányítás mindig a te kezedben legyen.

Ha egy időre mégis ki kell engedned a kezedből a gyeplőt, például a munkahelyeden, akkor sem vagy hajlandó mások akaratának behódolni; kitartóan ellenállsz az olyan dolgokban, amelyekkel nem értesz egyet.

Az önfejűség és az ellenállás nem korlátozódik csupán a munkahelyedre, a magánéletedben is foggal-körömmel ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez.

 

Agresszív

Ha nem tudod teljes mértékben levezetni azt a kirobbanó életerőt, amivel rendelkezel, a temérdek felesleges energia hatására könnyen agresszívvá válhatsz.

Egyébként sem kell sok ahhoz, hogy dühbe gurulj, ráadásul, valljuk be, te nem vagy az a csendben, magadban fortyogó típus.

Szerencsére hamar kapcsolsz, és ha túllőttél a célon, képes vagy ezt beismerni és megbánni. Szerencsésebb lenne azonban, ha elejét tudnád venni dühkitöréseidnek.

Ebben nagy segítségedre lehetnek a különböző sportok és relaxációs technikák.

 

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!