Kos jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Kos jegyű a szerelmed? Nehézségek és magaslatok, amiket vele megélhetsz

Kép forrása: unsplash

Születésünk pillanatában szinte mindannyian teljesen egyedi térképet kapunk az asztrológiában: számos bolygó hat ránk ebben a különleges időpontban. Ezek közül kiemelkedik a napjegyünk, avagy a zodiákusunk, ami alapvetően meghatározza a személyiségünket, ennek megfelelően a párkapcsolatunkat is. De vajon az egyes jegyekhez milyen nehézségek és magaslatok társulnak automatikusan?

Magaslat: szenvedély

A Kosok a szerelemben semmit nem vesznek félvállról, emiatt a legszenvedélyesebb jegyek közé tartoznak. Elsöprőek, és ha valakit meg akarnak szerezni maguknak, egyszerűen nem ismernek lehetetlent.

Egy szerelmes Kos férfi mellett nem csak igazi királynőnek érezheted magadat, hanem életed legizgalmasabb és legszenvedélyesebb időszakát élheted át általa – érdemes megbecsülni minden pillanatot, mert sajnos ez az intenzív időszak nem tart túl sokáig. Egyébként sem, de a Kosok esetében pláne.

Magaslat: igazi macsó

A Kos férfiak igazi macsók, és a saját magukról kialakított képhez megrögzötten ragaszkodnak. Ez időnként hátrány is lehet - például akkor, ha az érzelmeit próbálod előcsalogatni belőle, miközben ő még mindig úgy érzi, hogy ez nem fér bele a férfias önképébe. Mégis az előnyök közé került a macsó-vonás, mert a Kosok közül rengeteg olyan férfi kerül ki, ami manapság ritkaságszámba megy.

Ők nem csak tudják, mi kell a nőknek, hanem ezt a tudást tökéletesen be is tudják építeni a mindennapjaikba.  

Magaslat: izgalmas és humoros

Részben macsó énjükhöz, részben alaptermészetükhöz tartozik, hogy mindig impulzívak, humorosak, mellettük sosem unalmas az élet. Ezzel kompenzálják, hogy időnként hajlamosak bántóan fellépni, ugyanis nem igazán foglalkoznak azzal, mit gondolnak róluk mások, könnyedén kimondják a véleményüket – akkor is, ha az nem igazán megalapozott.

Mégis, akik közel állnak a Kosokhoz, nem tudnak haragudni rájuk: mindig viccesen, szellemesen vágják ki magukat még a legkínosabb szituációból is.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv