Kos a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Kosként egy nagyon önfejű, határozott és eltökélt embernek mondhatod magadat, aki nem igazán hagyja senkinek, hogy kicsit is átvegye az irányítást felette. De ez vajon milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a szerelemben?

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Ha Kos vagy, lássuk melyek azok a csillagjegyek, akik mellett te is nagyobb eséllyel találod meg a boldogságodat.

A legnagyobb problémátok az, hogy nagyon hasonlítotok egymásra, és emiatt nehezen is fértek meg együtt. Egyszerre van rengeteg energiátok, ugyanannyira vagytok őszinték, hirtelenharagúak és munkamániásak. Ez részben jó, részben viszont nagyon rossz és problémás.

Jó, mert megértitek, milyen hajnalig túlórázni, de rossz, mert egyforma vehemenciával vágjátok a másik fejéhez a sértéseket – így pedig valóban nehéz megoldani egy problémát, vagy akár csak dűlőre jutni valamiben.

Nagyon ritkán fordulhat elő, hogy hosszútávon is összetartoztok majd, ha mégis, akkor kifejezetten szerencsésnek kell lennie a bolygóállásaitoknak.

Sajnos ennél jellemzőbb, hogy gyorsan és komolyan fellángoltok, de ugyanilyen hirtelen ki is szerettek egymásból.

Kos – Bika Kép forrása: lenanet/Depositphotos

Nagyon különbözöl a bikától, ezért általában messzire kerülöd. Bár nem álltok annyira távol egymástól, mint a tűz és a víz, de egyáltalán nem egyezik a temperamentumotok, a felfogásotok és az életcélotok is csak nagyritkán találkozik.

Emiatt nem igazán van közös témátok még barátként sem, nemhogy egy párként. Ha mégis összejöttök, akkor annak leginkább a kíváncsiságod az oka: meg akarod tudni, miért nem őrül meg érted a bika, hiszen ez számodra új.

Azonban, ha a próbálkozás során elutasít, akkor sértődötten legyintesz az egészre, ha pedig elfogadja a közeledésedet, akkor egyszerűen unalmas lesz számodra.

Amennyiben a különbözőségeken valahogy sikerülne átvergődnötök, nem is alkotnátok olyan rossz párost, akár ki is egészíthetnétek egymást, de ehhez mindkettőtök részéről nagyon nagy toleranciára lenne szükség.