Kos a csillagjegyed? Erre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Kosként egy nagyon önfejű, határozott és eltökélt embernek mondhatod magadat, aki nem igazán hagyja senkinek, hogy kicsit is átvegye az irányítást felette. De ez vajon milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a szerelemben?

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Ha Kos vagy, lássuk melyek azok a csillagjegyek, akik mellett te is nagyobb eséllyel találod meg a boldogságodat.

Kos – Rák Kép forrása: AlexLipa/Depositphotos

Általában csak nagyon rövid időre alkottok egy párt, mert egyszerre vonzzátok és taszítjátok is a másikat. Ennek az oka az, hogy te túlságosan határozott és erőteljes vagy egy rák számára, még akkor is, ha az illető férfi.

Te éppen tutyimutyinak tartod azt a hozzáállást és tempót, amit a rákok szeretnek, fel sem foghatod, hogy viselkedhetnek így – és emiatt nem is igazán tudsz rájuk nagybetűs férfiként tekinteni.

Ha mégis kivárjátok ezt a kezdeti, nehéz időszakot, akkor később is idegesíteni fogjátok egymást.

A rák ragaszkodása számodra a szárnyaid letörése, a te lendületed és mások felé való nyitottságod a rák számára maga a megaláztatás, a szerelmetek sárba tiprása.

Ő túlságosan törtetőnek, karrieristának tart téged, te pedig nem látod benne azt az erős férfit, akit el tudnál képzelni magad mellett.

Nagyon ellentétesek vagytok, de ha ezen sikerül túllendülnötök, akkor tökéletes csapatot alkothattok – egyszerűen kiegészítitek egymást.

Számodra nincsenek határok, mindenben merészen vállalkozol, a szűz elemez és visszahúz a racionalitás talajára.

Te heves, forróvérű és határozott vagy, ő kicsit lassabb, nyugodtabb és szemérmesebb, téged is mérsékelni tud.

Ezekkel párhuzamosan te egy kevés életet lehelsz a szűzbe és felnyitod a szemét, mely szerint lehet sőt, érdemes kipróbálni új dolgokat.

Más tészta, hogy míg rövidtávon kifejezetten inspiráljátok egymást, addig sok-sok év után előjöhetnek az alapjaiban ellentétes vonásaitok, és vitákat szíthatnak köztetek. A kérdés már csak az, hogy ez idő alatt mennyire sikerül egymáshoz idomulnotok?

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!