Koronavírus: Így viselik az egyes csillagjegyek a bezártságot - ezt kell tenned, hogy megőrizd a mentális egészséged

Szirák Viki
Írta: ,

Míg egyesek egész jól kezelik a bezártságot és az ezzel járó érzelmi hullámokat, addig másokat kifejezetten megvisel az, hogy maximum a boltba vagy egy kisebb sétára tudnak kimozdulni. A csillagjegyed felfedi, te melyik táborba tartozol, ahogy azt is, mit kellene csinálnod, hogy elviselhetőbb legyen ez az időszak!

A Kosok nem viselik jól a bezártságot, úgyhogy a karantén számukra messze nem rózsás.

Ha nem egyedül, hanem például a partnerükkel töltik ezt az időszakot, szinte állandóan beszélnek, és mindenféle kérdéseket tesznek fel, csak hogy minél gyorsabban repüljön az idő.

Sorozatnézéssel, olvasgatással ideig-óráig tudják lekötni magukat, utána pedig csak unatkoznak, és hamar kedvetlenné válnak.

A telefonjuk nélkül szinte egy lépést sem tesznek, és most biztos, hogy minden távoli és közeli ismerősre ráírnak. Hogy egy kicsit elviselhetőbb legyen számukra a házi karantén, a legjobb megoldás az lenne, ha valamit megpróbálnának saját kezűleg létrehozni: érdemes belekezdeni a barkácsolásba, makett építésbe, akár a kertészkedésbe. Nekik olyan hobbi kell, aminek a végén látható eredmény van!

A Bikák híresek energikus természetükről, és ha valakik, akkor ők biztosan nem viselik jól a semmittevést.

Márpedig sajnos hiába a kezdeti lelkesedés (hogy mennyi filmet és sorozatot megnéznek majd, és végre kiolvasnak pár könyvet is), egy hét után mindenre sikerült ráunniuk.

Ilyenkor a zenék világába próbálnak menekülni, és napjában többször is képesek táncra perdülni a szoba közepén, hogy egy kicsit vidámabbá tegyék a saját hangulatukat.

Most érdemes nekik kipróbálni magukat valamiben, amit előtte nem csináltak túl gyakran: ilyen lehet akár a sütés is, hogy a nehezebb napokon meglephessék magukat egy kis édességgel, vagy a jógázás, esetleg a pilates, ami fizikailag is lefárasztja őket!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba