Milyennek látnak a kollégáid? A számmisztika segítségével kiszámolhatod!

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Milyennek látnak a kollégáid? A számmisztika segítségével kiszámolhatod!

Kép forrása: bnenin/depositphotos.com

A számmisztika és az ezotéria szorosan összefügg egymással, nem meglepő tehát, ha azt is közelebbről lehet elemezni a segítségével, milyen személyiségjegyeket hordozunk magunkban. Természetesen nem csak ez az egy szempont gyakorol hatást arra, milyen az egyéniségünk, de a születési időpontod alapján te is kiszámolhatod, hogyan állsz a karrieredet érintő kérdésekhez, illetve milyennek tartanak a kollégáid.

Hogyan számold ki?

Egyszerű a feladatod, csupán össze kell adnod a születési dátumodban szereplő számokat. 

Pl.: ha 1989.12.31-én születtél, akkor 1+9+8+9+1+2+3+1=34
Ezután a kapott kétjegyű számot is össze kell adnod, míg egyjegyű számot nem kapsz.
A példánál maradva 3+4=7
Neked tehát a számmisztika alapján 7-es a számod.

Milyennek látnak a kollégáid?

1-es sorsszám és a karrier

Az egyes a karrierben sem jelenthet mást, mint törekvő személyiséget: mindent megteszel azért, hogy az első helyen legyél a munkahelyedet illetően. Megpróbálsz vezető szerephez jutni, irányítani, ami bizonyos beosztásokban előny, máshol viszont hátrány lehet.

A siker lehetősége mindenesetre mélyen ott van a születési képletedben, de egyúttal vigyáznod kell arra, hogy hiúságod, erős akaratod ne akadályozza az előrejutásodat.

Néha azzal teszed a legjobbat magadnak és a kollégáidnak is, ha tartod a két lépés távolságot – vagy legalábbis megpróbálod. Ezzel nem csak a fejlődésedet segítheted, a többiek szemében is jobb embernek tűnsz majd.

2-es sorsszám és a karrier

Megbízható munkaerő vagy, ám jobban szereted, ha nem a te válladat nyomja az összes felelősség, tehát nem vagy az a kifejezetten vezető személyiség. Örömmel hajtod végre a rád bízott feladatokat, a legtöbb esetben valóban csak jót mondhatnak el rólad a feletteseid és általában a kollégáid is hasonlóképpen vélekednek. Egyedül azt veszed zokon – érthető módon –, ha a te háttérmunkád nem kerül megemlítésre, tehát mások aratják le helyetted a babérokat. Azonban néhány dicséret, vállveregetés neked bőven elég ahhoz, hogy ismét teljesen odatedd magadat, és úgy viselkedj, mintha a cég, aminél dolgozol, a sajátod lenne.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!