Ha ez a csillagjegye sokkal valószínűbb, hogy a rosszban is kitart majd melletted

Írta: ,

Természetesen neked sem ajánljuk, hogy kizárólag horoszkóp alapján válassz partnert, de ha az alábbi csillagjegyek valamelyikével rendelkezik a szerelmed, akkor megnyugodhatsz: ő az átlagnál kitartóbb, és minden esély megvan rá, hogy a hullámvölgyekben is támogatni fog.

Bika Kép forrása: unsplash.com

1/5 Bika

Nem egyszerű esetek a bikák, mégis ide kell sorolnunk őket, ugyanis a szerelemben iszonyúan kitartóak. Mindenáron stabil és biztos kapcsolatra vágynak, a lehető legjobbra törekszenek, ezért pedig nagyon sokat hajlandóak tenni – szükség esetén akár komoly áldozatokat is hoznak.

Kissé maradinak tűnhetnek, ugyanis a legtöbb bika ragaszkodik a hagyományokhoz, a tradíciókhoz, de ez párkapcsolatban gyakran inkább romantikában, lovagiasságban nyilvánul meg – ami azért nem olyan rossz dolog.

Mivel egész életükben arra tesznek erőfeszítéséket, hogy amit már elértek, azt megőrizzék, nagyon jó esély van rá, hogy a párkapcsolatokban is hasonló alapelveket próbálnak majd gyakorolni.

Szűz Kép forrása: unsplash.com

2/5 Szűz

Akárcsak a bikák, úgy a szűz jegyűek is inkább a tradíciókban, semmint a modern újításokban hisznek. Kissé ridegnek, távolságtartónak hatnak, de inkább csak szeretik megközelíthetetlennek mutatni magukat.

Ehhez nem kell sokat színészkedniük, a szüzek tényleg kicsit maguknak valóak. Ez részben annak köszönhető, hogy állandóan elemeznek, analizálnak és megszállottan rendmániásak, számukra alapvető követelmény a rendszerezés és a rend.

Ebből adódik, hogy nagyon ragaszkodnak mindenhez, ami fix és stabil sőt, kifejezetten utálják a váratlan helyzeteket, mert nem tudnak improvizálni. Emiatt a kapcsolatukban is kitartóak és átgondoltak, partnerükre nem csak párként, hanem barátként és társként is tekintenek.

Bak Kép forrása: unsplash.com

3/5 Bak

Talán furcsa, hogy ide soroljuk a bakokat, nekik ugyanis tényleg csak elvétve akad normális kapcsolatuk. Rettentően nehezen cövekelnek le, nagyon maximalisták és sokszor igazán jégszívűnek mutatkoznak. Azonban, ha sikerül elnyerni egy bak szerelmét, akkor olyan társra lelsz benne, amilyenről csak álmodhattál.

Egy szerelmes bak mindig bátorítani, támogatni fog, és bár azt nem mondhatjuk, hogy messze földről híres az optimizmusuk, párkapcsolatban teljesen másként viselkednek, mint a munkában. Realisták és józan gondolkodásúak, ha pedig komolyan gondolják a kapcsolatukat, maximálisan hűségesek és kitartóak.

Nagyon jól átlátják az élethelyzeteket, ezért nem csupán lelki, hanem sokszor szellemi támaszt is nyújtanak.

Rák Kép forrása: unsplash.com

4/5 Rák

A rákok végtelenül türelmes, ragaszkodó és családcentrikus emberek, ezért nagy mázlid van, ha komoly kapcsolatot ápolsz egy rák férfival. Persze, ezekkel a tulajdonságokkal együtt jár az is, hogy a rákok a legtöbb esetben törődőek, érzelmesek, odaadóak, amit bizonyos esetekben már túlzásnak éreznek a nők.

Ha téged egyáltalán nem zavar, hogy egy férfi ragaszkodó és lelkizős, akkor egy rákkal nem foghatsz mellé!

Mivel pontosan annyira szentimentálisak, mint a nők többsége, alapvetően a stabil érzelmekre építik a kapcsolataikat. Ez ugyancsak pluszpont, hiszen egy rák esetében garantáltan nem kell tartanod attól, hogy probléma esetén kihátrál a kapcsolatból. Nyilvánvalóan ehhez szükség van arra, hogy rendben legyenek köztetek a dolgok, hiszen ők nagyon érzelmi lények – mindig a szívükre hallgatnak.

Mérleg Kép forrása: unsplash.com

5/5 Mérleg

Nem igazán találunk egy mérlegnél türelmesebb és úgy általában kedvesebb jegyet. Szinte mániája az egyensúlyra való törekvés, ezért aztán óhatatlan, hogy a párkapcsolatában is mindig a harmóniát keresse. Bármit hajlandó megtenni azért, hogy összhangban legyen önmagával és a társával, ebbe pedig nem igazán fér bele sem a konfliktus, sem a veszekedés.

Meglehetősen romantikus tud lenni, bár az nem feltétlenül igaz, hogy ez a hozzáállás teljes mértékben átszövi a mindennapjait. Ami viszont biztos, hogy óvja és védi a párkapcsolatát, a társát, számára sokkal fontosabb a család egysége és az otthoni összhang, mint bármi más. Emiatt a mérlegekre is igaz, hogy kitartásuk sokszor a párkapcsolatukra koncentrálódik, mert úgy vélik, ha a család boldog, akkor minden rendben van.