A kínai 5 elem: tudd meg, melyik vagy és mi jellemző Rád

Balatoni Dóra
Írta: , Frissítve:
A kínai 5 elem: tudd meg, melyik vagy és mi jellemző Rád

Kép forrása: American Eagles

Személyiségünket nagyban meghatározza, melyik típusba tartozunk a kínai 5 elem közül. Szeretnéd tudni, Te melyik vagy? Szerencsére nem kell sokat számolni hozzá, a születési évszámod utolsó számjegye elárulja. Ha ez 0 vagy 1, akkor fém elem vagy, ha 2 vagy 3, akkor víz, ha 4 vagy 5, akkor fa, ha 6 vagy 7, akkor tűz, ha pedig 8 vagy 9, akkor föld. Olvasd el cikkünket, hogy megismerd, mi jellemző rád!

Fém Kép forrása: bonaizabela.pinger.pl

Ha fém típusú vagy, szilárd elveid vannak és az életedet is ezek szerint éled. Mindenben a logikát keresed, nem lehet téged befolyásolni, erős személyiség vagy.

Nem jellemző rád a lobbanékonyság, mindig nagyon nyugodt vagy és sokszor tartózkodó. Rendszerint magabiztos vagy, sokak azonban emiatt nagyképűnek tarthatnak.

Az érzelmeidet ritkán mutatod ki, ha bánatos vagy, inkább elvonulsz a világ szeme elől és kerülöd a társaságot. Nem mindenki érti ezt meg, ezért aki nem ismer jól, azt mondhatja rád, hogy rideg és közömbös vagy.

Jó tanács: próbáld elengedni a múltat és próbálj ki új dolgokat. Tanuld meg helyesen kifejezni az érzelmeidet és keress egy hobbit, amiben kiélheted a szenvedélyedet.

Víz Kép forrása: eautycomma.blogspot.com

Ha víz típusú vagy, Te tudod igazán élvezni az életet. Valódi művészlélek vagy, aki bármikor képes kizárni a külvilág zavaró tényezőit.

Imádsz belemerülni egy jó könyvbe és mindened a zene. Kedvenc hobbijaidat hosszú órákig tudod művelni, és felbosszant, ha megzavarnak közben. Közel áll hozzád a rajzolás és festés, de lehet, hogy szabadidődben verseket írsz vagy csupán filozofálsz az élet nagy dolgairól.

Őszinte vagy, mindig feltalálod magad, objektíven látsz mindent és szerénység jellemez. Kialakítasz magadnak egy saját világot, ez azonban rosszul is elsülhet: sokszor túlságosan elszigeteled magad az emberektől és egy idő után magányossá válhatsz. Elvonulásodat sokan nem nézik jó szemmel és félreértenek, talán cinikusnak is tartanak.

Feladatod, hogy próbálj meg kissé nyitottabbá válni, annak ellenére, hogy ilyenkor nagyon sebezhetőnek érzed magad, meg kell tanulnod begyógyítani a sebeidet.

Ismerkedj olyanokkal, akiknek hasonló az érdeklődési körük, és ha esetleg túl sok kávét iszol, az egészséged érdekében próbáld meg csökkenteni a napi adagodat.