Neked mi az elemed? 5 elem, ami meghatározza a személyiségedet

Írta: ,

Az alapján, hogy mi a csillagjegyünk, egy-egy asztrológiai elembe is besorolhatók vagyunk. Ez a négy alapelem így olyan hármas csoportokat hoz létre a csillagjegyekből, amelyek tagjai bizonyos tulajdonságaikban nagyon hasonlóak, és ezért jobb lehet a kapcsolatuk, mint például egy másik elem tagjaival. Összegyűjtöttük neked a négy elemet – és egy ötödiket is –, és elmondjuk, mit érdemes tudni ezekről.

Tűz Kép forrása: en.wikipedia.org

Jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

A tűz elemhez tartozó jegyek valóban tüzesek, nagyon szenvedélyes, barátkozó, melegszívű személyiségek.

Ahogy a tűz, hamar lobbannak, könnyen adják a fejüket új dolgok kipróbálására, könnyedén vágnak bele akár egy kockázatosabb üzletbe is, de amilyen hamar képesek lelkesedni, olyan hamar alább is hagy a kitartásuk.

A tűzjegyek a legoptimistább típusok a négy alapelem közül, akikből kiváló vezetők válhatnak, mert szeretnek irányt, példát mutatni másoknak és tanítani az embereket.

Föld Kép forrása: dailymail.co.uk

Jegyek: Bika, Szűz, Bak

A föld eleméhez tartozó emberek ragaszkodnak az anyagi, materiális világhoz, sokszor pedig valóban képesek földhözragadtan viselkedni.

A földjegyek nem riadnak vissza a kemény munkától, nagyon állhatatos és kitartó típusok, akik tudják, hogy csak a befektetett energia hozza meg a gyümölcsét.

A rossz tulajdonságuk, hogy hajlamosak a makacs és konok viselkedésre.

A földjegyek szeretik élvezni az anyagi javak nyújtotta örömöket, és a jólét és az anyagi biztonság nagyon fontos a számukra.