Kínai horoszkóp 2018: komoly változásokat hoz a Kutya éve

Írta: ,

2018 a kínai horoszkóp szerint a Kutya éve, de minden jegy számára komoly változásokat tartogat. Nézzük, az ősi kínai hagyomány alapján a te jegyednek mit tartogat az új esztendő!

Patkány

1/12 Patkány

A Patkány jegyében születettek számára 2018. a pénzügyek terén hoz majd igazán szerencsés fordulatokat, de ehhez az kell, hogy a lehetőségeket felismerjék és élni is tudjanak vele.

Érdemes most gyűjtögető módba kapcsolni, mert idén végre sikerülhet jelentős lépéseket tenned a vágyaid megvalósítása felé, miközben az év második fele a szerelmi életed terén is kellemes meglepetéseket hozhat.

Bivaly

2/12 Bivaly

Meg kell tanulnod dolgozni a saját érzéseiden és érzelmeiden, mert ha ebben az évben is túl sok mindent fojtasz el és túl sok terhet halmozol a saját vállaidra, akkor annak az egészséged láthatja kárát.

Figyelj oda magadra és a belső igényeidre, igyekezz harmóniába hozni a fizikai és szellemi valódat.

Ez az év a testi és lelki egészségről fog szólni, és ha odafigyelsz ezekre, az év végére igazán hálás lehetsz majd magadnak.

Tigris

3/12 Tigris

Többre vagy képes, mint ahogyan azt gondoltad volna, és az idei év ezt egyértelműen be is bizonyítja neked.

Sok váratlan kihívás vár rád, de ne aggódj, mert semmi olyan nem kerül az utadba, amivel ne tudnál megbirkózni – még akkor sem, ha elsőre úgy tűnik, hogy lehetetlen kihívással van dolgod.

Vágj bele bátran a megoldásokba, és az év végére rájössz, hogy mennyi lehetőség rejlik benned!

Nyúl

4/12 Nyúl

Itt az ideje, hogy szembenézz néhány régi félelemmel, és megtanuld ezek leküzdését.

Lehet, hogy egy új élethelyzet, lehet, hogy profi segítség lesz az, ami segít majd felszámolnod az eddigi aggodalmaidat, de az biztos, hogy ha egyszer megszabadulsz a múlt béklyóitól, szabadabban tekinthetsz a jövőbe.

2018 a felszabadulás éve lehet számodra, ha nem ijedsz meg attól, hogy szembenézz önmagaddal.

Sárkány

5/12 Sárkány

Minden szempontból izgalmas év lesz 2018. a Sárkány jegyében születettek számára.

Lehet, hogy valami olyasmi is történik, ami egész életedre meghatározó lesz, talán örökké emlegetni fogod ennek az évnek az eseményeit.

Az év első felében a romantika terén számíthatsz boldog eseményekre, a második felében pedig egy új találkozás hozhat nem is várt boldogságot, az anyagiak terén azonban oda kell figyelned arra, hogy alaposan átgondolt döntéseket hozz!

Kígyó

6/12 Kígyó

Ügyesen kell egyensúlyoznod ebben az évben, mert nagyon sok minden lesz most a tányérodon.

Remek lehetőségek várnak rád a munka és a magánélet területén is, az anyagi helyzeted is fellendülhet, de minden területen helyt állni és a lehetőségeket sikerre váltani nem egyszerű feladat.

Rugalmasnak kell lenned, több dologra is figyelned, és fontos, hogy időről időre a pihenésre, lazításra is szánj időt, mert ha az év első hónapjaiban kiégeted magadat, később nem lesz már energiád.

Ló

7/12

Úgy érzed, ez a nagy lehetőségek éve, de közben attól is félsz, hogy ez lehet az utolsó év, hogy elérj valamit.

Ne görcsölj fölöslegesen, hiszen rengeteg időd van, és minden lehetőséged megvan arra is, hogy valóra váltsd az álmaidat.

Az idei év valóban lehetőséget teremthet a sikerre, de ne akard mindenáron a beteljesülést harcolni: az lebegjen a szemed előtt, hogy ha a tőled telhető legjobbat hozod, akkor annak elégnek kell lennie.

Így biztos, hogy elégedetten zárod majd le ezt az évet.

Kecske

8/12 Kecske

Érdemes ebben az évben a pénzügyeidre koncentrálni, mert most sok kiváló lehetőség, de néhány buktató is várhat rád.

Meg kell találnod a gyöngyöt a korpa között, és azt kiválogatva abba fektetned az energiádat, ami nem csak elvesz tőled, de vissza is ad valami olyasmit, amiért megérte a befektetett munka.

Ha ezt következetesen folytatod egész évben, akkor az év végére sokkal közelebb kerülsz a céljaidhoz, esetleg meg is valósíthatod azok jelentős részét.

Majom

9/12 Majom

Önmagad fejlesztésén, a tudáson, tanuláson lesz a hangsúly a 2018-as évben.

Ragadj meg minden lehetőséget, hogy elmélyítsd az ismereteidet, hogy új tapasztalatra tegyél szert, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy néha olyan helyzetben találod magadat, amiben esetleg kicsit bizonytalan vagy.

Ne feledd, a kitaposott utak már nem sok újdonságot tartogatnak, de ha új ösvényre lépsz, olyan útravalót szerezhetsz, ami egészen új lehetőségeket nyithat meg előtted.

Kakas

10/12 Kakas

Itt az ideje, hogy hallasd a hangodat!

Az elmúlt években olyan tapasztalatra és tudásra tettél szert, aminek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy van mit mondanod, és hogy másoknak is érdemes meghallgatnia.

Ne hagyd, hogy valaki letörje az önbizalmadat, merd kiengedni a hangodat, és add tudtára a világnak azt, amit fontosnak tartasz.

Ezt szavakkal és tettekkel egyaránt megteheted.

Kutya

11/12 Kutya

Ne hagyd, hogy eltereljék a figyelmedet olyan dolgok, melyek valójában nem fontosak, vagy nem hoznak neked sikert és eredményt.

Nagyon sok most körülötted a lehetőség és nagyok sok az olyan út is, ami csak elvezet a céljaidtól.

Mielőtt döntesz, mindig alaposan gondold át, hogy a döntésed milyen következményekkel járhat, és abba az irányba menj, ami az álmaid felé visz.

Szerencsére végig lesz melletted valaki, akiben eléggé megbízol ahhoz, hogy megbeszéld vele a lehetőségeidet.

Disznó

12/12 Disznó

Ebben az évben mindig képes leszel meglátni a lehetőségeket ott is, ahol más nem látja azokat, és észreveszed a jót abban is, ami másoknak csak rosszat jelent.

Ez egy nagyon különleges adomány, és nem csak abban fog segíteni, hogy a mindennapjaidban boldogabb legyél, de abban is, hogy az állandó aggódás helyett a céljaid elérésére fordítsd az energiáidat.

Lehet, hogy senki nem fogja érteni a környezetedben, minek köszönhető, hogy eredményt eredményre halmozol, te viszont tudni fogod, hogy az új életszemlélet az, ami megfordította a szerencsédet.